Ο τυφλός με τον μονόφθαλμο

Ο τυφλός με τον μονόφθαλμο

Καλημέρα και καλό μήνα στους αναγνώστες του koubanezos.gr με υγεία και εύνοια.

To Σάββατο δεν μας έκανε τη χάρη η Άστον Βίλα και την βλέπω να μας αποχαιρετάει στο τέλος της χρονιάς. Επίσης, το ντέρμπι των ουραγών των play offs του πρωταθλήματος δεν είχε γκολ οπότε μοιραία πήγαμε κουβά. Προχωράμε όμως, με άλλο ένα ντέρμπι ουραγών, αυτό μεταξύ Λέτσε και Σαμπντόρια. Λέω “ουραγών” καθώς οι δύο τελευταίες που είναι η ΣΠΑΛ και η Μπρέσια δεν έχουν ελπίδες να σωθούν. Εξάποντο ματς λοιπόν και φυσικά δεν θα μπλέξω με σημείο καθώς κι οι δύο ομάδες από άμυνα είναι… πιάσε τον έναν, βάρα τον άλλον.

Γι’ αυτό και θα προτιμήσω το goal/goal & over 2,5. Σίγουρα θα ξεκινήσουν το ματς και οι δύο κλειστά πίσω και θα παίξουν με αντεπιθέσεις. Ωστόσο, ένα γκολ άμα μπει, θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα. Επίσης η προϊστορία μάς δείχνει πως τα τελευταία 7 παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας έχουν έρθει goal/goal & over 2,5. Τέλος, μπορεί να απουσιάσει ο Κουαλιαρέλα αλλά η ομάδα του Ρανιέρι μπορεί να στηριχτεί στον Γκαμπιαντίνι μιας κι έχει ξεπεράσει τον κορωνοϊό και έχει επιστρέψει στις προπονήσεις με την ομάδα.

Δεύτερος αγώνας, με ρίσκο ο άσσος της Αλαβές απέναντι στη Γρανάδα. Ματς με μονόπλευρο κίνητρο. Η Γρανάδα μαθηματικά προλαβαίνει τις θέσεις που βγάζουν Ευρώπη αλλά δεν την βλέπω ψημένη να πιεστεί. Για να σωθεί μαθηματικά, θέλει έναν βαθμό αλλά ουσιαστικά δεν κινδυνεύει. Έχει αράξει στη μέση της βαθμολογίας να κοιτάει τους άλλους να σφάζονται. Τέλος, έχει 5-6 απουσίες κι ίσως δώσει ευκαιρία σε κάποια παιδιά με μικρό χρόνο συμμετοχής. Το πιθανό rotation θα διαταράξει τη συνοχή και τη συνάφεια που είχε αποκτήσει η ομάδα b.c. (before coronavirus). Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Αλαβές που θέλει νίκη έστω και με 1-0.

Άλλο ένα πράγμα που θα εκμεταλλευτεί είναι πως οι ακριβώς από κάτω της ομάδες παίζουν μεταξύ τους. Οπότε με νίκη θα απομακρυνθεί τουλάχιστον από έναν από τους δύο και θα έρθει πιο κοντά στη σωτηρία.

Μονό

22:45 Λέτσε – Σαμπντόρια: Goal/goal & over 2,5 (2.00)

Δυάδα (απόδοσης 4.60)

22:45 Λέτσε – Σαμπντόρια: Goal/goal & over 2,5 (2.00)

20:30 Αλαβές – Γρανάδα: 1 (2.30)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις