Τεράστια συμφωνία του CBS με τη Serie A

Τεράστια συμφωνία του CBS με τη Serie A

Για τις τρεις προσεχείς σεζόν η CBS Sports εξασφάλισε αποκλειστικά τα δικαιώματα της τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων της Serie A στις ΗΠΑ, όπως ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή του ιταλικού πρωταθλήματος και τον τηλεοπτικό όμιλο που εδρεύει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Η συμφωνία που επιτεύχθηκε περιλαμβάνει, εκτός από τις 380 αναμετρήσεις του πρωταθλήματος ανά περίοδο και κάποιους αγώνες του Coppa Italia, αλλά και τον τελικό του Super Cup Ιταλίας.

Η CBS Sports θα πληρώσει περίπου 170 εκατ. ευρώ για να προβάλει τα παιχνίδια της Serie A κατά την περίοδο 2021-2024 και άλλα 18 για το Coppa Italia. Η Rival ESPN μεταδίδει αγώνες Serie A στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 2018, κυρίως μέσω της υπηρεσίας ροής ESPN +, βάσει συμφωνίας που λήγει τον Ιούνιο.

Το CBS Sports θα μεταδώσει όλους τους αγώνες στην υπηρεσία ροής Paramount +, ενώ ορισμένες αναμετρήσεις θα προβληθούν στα ελεύθερα τηλεοπτικά κανάλια του. Η συμφωνία επεκτείνει τα πακέτα ποδοσφαίρου του CBS Sport στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου κατέχει τα δικαιώματα μετάδοσης για το Champions League.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις