Το κίνητρο, το αδιάφορο και τα φάουλ!

στοίχημα φάουλ

Καλησπέρα, χθες εξαιρετική μέρα όπου πέρασε δυάδα με combo(στες) στο 5.83 και τα φάουλ στο ντέρμπι παραμονής στο Έλτσε – Αλαβές. Σήμερα θα συνεχίσουμε λίγο πιο safe με στοίχημα φάουλ, σημείο με μονόπλευρο κίνητρο και ένα αδιάφορο παιχνίδι.

Match combo: Φάσεις και γκολ στο αδιάφορο!

Ξεκινάμε από την Ιταλία και το παιχνίδι ΛάτσιοΠάρμα. Η Πάρμα έχει πέσει και μαθηματικά και θα παίξει ελεύθερα. Η Λάτσιο έχει βγει στην Ευρώπη και έχει κάποιες λιγοστές ελπίδες για το Champions League. Θα το παλέψει πιστεύω, θα σκοράρει και το μόνο που απομένει είναι να βάλει ένα γκολ και η Πάρμα για να επιβεβαιωθεί το goal/goal & over 2,5 στο 2.05.

Στοίχημα φάουλ στο ματς που καίγονται και οι δύο

Και συνεχίζουμε και πάλι στην Ιταλία με το στοίχημα φάουλ. Η Αταλάντα καίγεται ώστε να εξασφαλίσει θέση στο επερχόμενο Champions League, ενώ η Μπενεβέντο θέλει την παραμονή της και το παλεύει. Οι γηπεδούχοι παραχωρούν τα περισσότερα φάουλ στην κατηγορία με 15,55 μέσο όρο. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη 13,41. Ο Μάσα που σφυρίζει έχει μέσο όρο 27,53 φάουλ ανά παιχνίδι. Δίκαιο το over 28,5 φάουλ και το στηρίζουμε στο 1.85.

Κάνουμε ακόμα πιο safe το κίνητρο!

Τελειώνω, με το παιχνίδι ΣαμπντόριαΣπέτσια. Ξεκινάμε από τους φιλοξενούμενους οι οποίοι οφείλω να ομολογήσω ότι με έχουν μαγεύσει με τις εμφανίσεις τους και δεν είναι σε καμία περίπτωση ομάδα που πρέπει να πέσει. Πολύ μαχητική που θα βγάλει πάθος και πιστεύω θα πάρει το παιχνίδι για να εξασφαλίσει και αυτή την παραμονή της. Η Σαμπντόρια φέτος κάνει καλή προσπάθεια αλλά έχει μείνει χωρίς κίνητρο και θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα παραδοθεί σήμερα. 2 DNB στο 1.90 ώστε σε περίπτωση ισοπαλίας να μας επιστραφεί το ποντάρισμα.

Καλή επιτυχία.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:45
Σαμπντόρια - Σπέτσια
2 DNB
1.90
Μονό
21:45
Λάτσιο - Πάρμα
Goal/goal & over 2,5 γκολ
2.05
Μονό
21:45
Αταλάντα - Μπενεβέντο
Over 28,5 φάουλ
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις