Παράδοση και γκολ υπέρ της πρωταθλήτριας!

Γκολ

God morgen kjære kubanere! Όχι δεν μπήκατε σε λάθος σελίδα απλά σας προετοιμάζω για την συνέχεια γιατί η στήλη μας θα ασχοληθεί κυρίως με Νορβηγία ως και το Φθινόπωρο. Με το δεξί μπήκαμε στην έναρξη της Eliteserien καθώς πέρασε άνετα η βασική μας πρόταση με τη Μπόντε και η δεύτερη με την Βίκινγκ. Χάθηκε το αμφίτερμα της Κρίστιανσουντ που ήταν πολύ κατώτερη των περιστάσεων όπως και το Fun bet μας, αλλά τα καλύψαμε και με το παραπάνω με τις live προτάσεις μας στο telegram του koubanezos.gr. Οι περσινοί και φετινοί πρωτοπόροι ρίχνονται και σήμερα στη μάχη και πάμε να αναλύσουμε τα ματσάκια που αναμένεται να έχουμε γκολ.

Παράδοση με βαθμούς και γκολ στο Κρίστιανσουντ για την πρωταθλήτρια!

Στο στρατόπεδο της Κρίστιανσουντ επικρατεί προβληματισμό. Όχι απλά για την ήττα από την Μόλντε με 2-0, που θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη αν οι δευτεραθλητές της Eliteserien ήταν πιο εύστοχοι, αλλά για την ελάχιστη παραγωγικότητα φάσεων της επιθετικής τους γραμμής και την κακή λειτουργία της άμυνας. Δεύτερο δύσκολο συνεχόμενο παιχνίδι για την Κρίστιανσουντ ενάντια στην Μπόντε /Γκλιμτ, όπου έχει αρνητική παράδοση, καθώς στις 5 τελευταίες συναντήσεις τους ανεξαρτήτου έδρας έχει 5/5 ήττες με over 2,5. Ο Κρίστιαν Μίκελσεν θα πρέπει να βρει τρόπους σε ένα δύσκολο παιχνίδι να καλύψει την φυγή του περσινού πρώτου σκόρερ της ομάδας του τον Πελεγκρίνο και να αντιμετωπίσει τα εξαιρετικά άκρα των πρωταθλητών, όπου έδειξε με τη Μόλντε ότι πονάει.

Ξεκίνησε όπως ακριβώς σταμάτησε πέρσι η ομώνυμη ομάδα της πόλης του Μπόντε. Πήρε αρκετά άνετα το ντέρμπι του Βορρά ενάντια στην Τρόμσο με 3-0, βάζοντας τα 2 γκολ από το 1ο ημίχρονο και στη συνέχεια έπαιξε συντηρητικά πετυχαίνοντας ένα ακόμη τέρμα στο 2ο ημίχρονο. Πρωταγωνιστής αναμφίβολα ο Μπότχαιμ που άνοιξε το σκορ, αλλά ήταν μέσα στη φάση και του 3ου γκολ όπου χρεώθηκε αυτογκόλ στον Νίλσεν δείχνοντάς πολύ καλά στοιχεία. Η Μπόντε/Γκλιμτ στις 4 τελευταίες επισκέψεις της στο Κρίστιανσουντ έχει απολογισμό 3-1-0 με 2/4 over 2,5, 4/4 over 1,5 και 4/4 over 0,5 1ου ημιχρόνου.

Στη καλή παράδοση αυτή φαίνεται ότι υπάρχει ένα παίκτης που έχει παίξει  μεγάλο ρόλο και δεν είναι άλλος από τον Σάλτνες. Παίζει όλη του την καριέρα από το 2012 στους κιτρινόμαυρους και μαζί με τον Μπεργκ, ο οποίος παίζει από το 2014 έχουν καταφέρει να σχηματίσουν τον δυνατό κινητήρα στο κέντρο της εξαιρετικά καλοδουλεμένης μηχανής που λέγεται Μπόντε/Γκλιμτ. Απόντες οι Περναμπούκο, Μπονιφασέ και η νέα μεταγραφή της ομάδας ο 19χρονος Λάσε Νόρντας που υπέγραψε στις 11/05.

Εκτίμηση: Με όσα είδα στην πρώτη αγωνιστική και με την εξαιρετική παράδοση της Μπόντε θα βασιστώ πάνω της και σε συνδυασμό με τη κακή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων θα προσθέσω ως στήριγμα τα γκολ.

Μέτρια αρχή αλλά θετικά δείγματα!

Η Μπραν των πολλών νέων προσώπων δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα στην έδρα της καταιγιστικής Βίκινγκ με 3-1, αλλά στάθηκε καλά σε γενικές γραμμές παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα του Κάρε Ινγκεμπρίγκτσεν έχει δείξει και στα φιλικά ότι είναι μια απειλητική ομάδα όταν βρίσκει χώρους αλλά η κακή της άμυνα την προδίδει συχνά. Στις τελευταίες 5 φορές που υποδέχθηκε την Βαλερένγκα έχει απολογισμό 1-3-1 με 3/5 goal/goal και 2/5 goal /goal & over 2,5. Μοναδικός απών ο Πέτερσεν.

Η Βαλερένγκα σε ένα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι στην έδρα της με την Ρόζενμποργκ ήρθε ισόπαλη με 1-1 παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο ούσα γενικά ανώτερη αλλά στάθηκε άτυχη και δεν πήρε τους 3 βαθμούς. Εξαιρετικά δείγματα από το 10αρι και γέννημα θρέμμα της ομάδας Άρον Ντόνουμ που αναστάτωσε πολλές φορές την αντίπαλη άμυνα. Στις 5 τελευταίες συναντήσεις τους ανεξαρτήτου έδρας οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεκάθαρα το πάνω χέρι αφού μετράνε 4 Ν και 1 Ι με μόνο τα 2 περσινά τους παιχνίδια να είναι άνω των 2 τερμάτων. Στη μεταγραφική περίοδο η Βαλερένγκα ενισχύθηκε με τους Κρίστενσεν, Ουντάλ, Λαγιούνι και Όφσχαλ ενώ τη πόρτα της εξόδου πήραν οι Σάλα, Βίλγιαλμσον,, Μπιγιόρνταλ και Λέκβεν.

Εκτίμηση: Τα πιο πειστικά δείγματα τα έδωσε η Βαλερένγκα, οφείλω να παραδεχθώ, αλλά η Μπραν σε σχέση με πέρσι μου έδωσε την εντύπωση ότι θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο στη συνέχεια πάρα την μέτρια της αρχή. Πιστεύω ότι θα είναι ένα ανοιχτό ματς με αρκετά γκολ γι’ αυτό θα επιλέξω το αμφίτερμα με γκολ.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
19:00
Κρίστιανσουντ - Μπόντε/Γκλιμτ
2 & over 0,5 α' ημιχρόνου
2.07
Μονό
21:00
Μπραν - Βαλερένγκα
Goal/goal & over 2,5
1.95
Δυάδα ρίσκου απόδοσης 8.17
19:00
Κρίστιανσουντ - Μπόντε/Γκλιμτ
Μπόντε/Γκλίμτ να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα
2.15
21:00
Μπραν - Βαλερένγκα
Goal/goal α' ημιχρόνου
3.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις