Ποντάρισμα σε combo και πέναλτι

Προγνωστικά

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Άλλο ένα ταμείο είχαμε την Κυριακή, αφού δόθηκε πέναλτι στη ματσάρα της Ρεάλ με τη Σεβίλλη στο 78ο λεπτό, όταν και οι φιλοξενούμενοι έγραψαν το 1-2 πριν ισοφαριστούν στις καθυστερήσεις του αγώνα. Για απόψε έχω επιλέξει κάποια προγνωστικά βασισμένα στην κλασική πεπατημένη. Combo με γκολ, αλλά και αγαπημένο ειδικό. 

Προγνωστικά: Ματς χωρίς σκοπιμότητες στο «Ολίμπικο» 

Λάτσιο και Πάρμα συγκρούονται απόψε στις 21:45, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα κάποιο κίνητρο στις εναπομείνασες αγωνιστικές, κυνηγώντας τις -ψαλιδισμένες πλέον- ελπίδες για την κατάληψη της 4ης θέσης που οδηγεί στο ερχόμενο Champions League. 

Μετά την ήττα από τη Φιορεντίνα, ο Σιμόνε Ιντσάγκι ξέρει ότι πλέον η ομάδα του χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να τερματίσει στην πρώτη τετράδα. Πιθανότατα οι “Λατσιάλι” θα αγωνίζονται στο Europa League, αλλά είναι υποχρεωμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα. Πολύ μέτρια στη Φλωρεντία η Λάτσιο, έχασε σχετικά άνετα με 2-0. Απόψε θέλει να κάνει το καθήκον της και να κερδίσει το εύκολο στα προγνωστικά παιχνίδι απέναντι στην Πάρμα. Μεγάλη η απουσία του μέσου Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.


Διαβάστε τα προγνωστικά και ολόκληρο το άρθρο του Τάσου Μαρκόπουλου στο bet.gr

Μονό
21:45
Λάτσιο - Πάρμα
Goal/goal & over 2,5
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις