Σημεία έως και 10.00 στη Σουηδία!

Προγνωστικά Σουηδίας

Γεια και χαρά αγαπητοί κουβανέζοι μου και καλό Σαββατοκύριακο. Με θετικό τρόπο κλείσαμε την προηγούμενη εβδομάδα καθώς επιβεβαιώθηκε η ισοπαλία στο παιχνίδι ανάμεσα σε Σίριους και Κάλμαρ σε αρκετά καλή απόδοση. Πάμε στα φρέσκα προγνωστικά Σουηδίας….

Προγνωστικά Σουηδίας: Επειγόντως νίκη αναζητούν οι γηπεδούχοι 

Ξεκινάω από την Allsvenskan και το παιχνίδι ανάμεσα σε Χαμαρμπι και Σίριους, ή αν προτιμάτε ανάμεσα στην ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος Σίριους  και την απογοήτευση μέχρι στιγμής Χαμαρμπι που μαζί με την Χέκεν βάσει  ποιότητας έχουν ξεκινήσει πολύ άσχημα. Θεωρώ πως στη Χάμαρμπι και ο προπονητής της Στέφαν Μπίλμπορν έχουν αρχίσει να νιώθουν την πίεση και περιμένω να τα δώσουν όλα για την νίκη. Η Σίριους πιστεύω θα πάει με ανεβασμένη ψυχολογία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αναζητώντας το πρώτο γκολ!

Παραμένω στην Allsvenskan και στο παιχνίδι ανάμεσα σε Έρεμπρο  και Χαλμστάντ, με την γηπεδούχο ομάδα να βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό αλλά και γκολ μετά  από τέσσερις  αγωνιστικές, με την ομάδα να πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων ετών, ενώ αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Νορσέπινγκ την προηγούμενη  αγωνιστική  με τον Μεχμέτι να διεκδικεί θέση στην κορυφή της επίθεσης. Η νεοφώτιστη Χάλμσταντ παλεύει όλα τα παιχνίδια της μέχρι στιγμής και χτυπάει κυρίως στις αντεπιθέσεις, ενώ η προσθήκη του Άντονσον στην κορυφή έχει δυναμώσει την ομάδα. Δύσκολο σημείο για πρόβλεψη αλλά πιστεύω ήρθε η ώρα για τον πρώτο βαθμό ή βαθμούς για την γηπεδούχο ομάδα.

Προγνωστικά Σουηδίας: Φαβορί η Σάντβικενς

Από την τρίτη κατηγορία της Σουηδίας και τον όμιλο του Βορρά προέρχονται οι δύο τελευταίες επιλογές μου για σήμερα.

Στο Σάντβικεν η γηπεδούχους ομάδα και πρωτοπόρος, υποδέχεται την Έρεμπρο Σιριάνσκα που πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα και είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, ενώ παραμένει  αήττητη εκτός έδρας με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η Σάντβικενς το έχω ξαναπεί και σε παλαιότερα άρθρα θα δώσει μάχη έως το τέλος για την άνοδο, ενώ μέχρι στιγμής έχει δείξει εξαιρετικά σταθερή απόδοση, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο που σε ελκύει να την παρακολουθήσεις. Θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το παιχνίδι με την τιμή του άσου να έχει είδη πάρει την κατιούσα.

Μοιρασιά στην Ουψάλα 

Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό ανάμεσα σε Ντάλκουρντ και Μπρομαποϊκάρνα που παραμένουν αήττητες μετά το πέρας των πρώτων πέντε αγωνιστικών και φυσικά στοχεύουν να παραμείνουν, εξάλλου και οι δύο ομάδες έχουν θέσει ως στόχο την άνοδο! Στα δικά μου μάτια το σημερινό παιχνίδι μπορεί πραγματικά να πάει οπουδήποτε, αλλά το θεωρώ απόλυτα ισορροπημένο, καθώς και οι δύο ομάδες διαθέτουν καλούς ποδοσφαιριστές, που αρκετοί εξ αυτών αξίζουν να βρίσκονται σε παραπάνω κατηγορία. Θα πάρω το ρίσκο της μοιρασιάς στα προγνωστικά Σουηδίας.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
14:00
Ντάλκουρντ- Μπρομαποϊκαρνα
X
3.55
Moνό
17:00
Σάντβικενς- Έρεμπρο Σιριάνσκα
1 & over 2,5
2.00
Δυάδα (απόδοσης 2.68)
16:00
Χάμαρμπι - Σίριους
1
1.72
18:30
Έρεμπρο - Χάλμσταντ
1X
1.56
Μονά και δυάδα ρίσκου (απόδοσης 10.00)
16:00
Χάμαρμπι - Σίριους
1 & over 2,5
2.60
18:30
Έρεμπρο - Χάλμσταντ
1X & over 2,5
3.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις