Νίκες για να συνεχίζουν να ελπίζουν

Προγνωστικά

Ένα από τα τελευταία γεμάτα σαββατοκύριακα της σεζόν, αυτό που ξετυλίγεται μπροστά μας, και σε τέτοιες περιπτώσεις αυτό που κοιτάς πρωτίστως, είναι το βαθμολογικό κίνητρο. Δύο τέτοια ματς ξεχώρισα για τα σημερινά προγνωστικά, που όμως οι τιμές τους, αν και εποχιακές, δεν είναι αυτό που λέμε «πετσοκομμένες».

Προγνωστικά Super League: Στο χέρι του

Πρώτη στάση στο Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό να υποδέχεται τον Ατρόμητο. Μεγάλη νίκη για τα «καναρίνια», πριν τη διακοπή του Πάσχα, στα Γιάννινα. Ένα διπλό που είχαμε ποντάρει, και οι Αγρινιώτες μας δικαίωσαν. Πλέον βρίσκονται στο +3 από την τελευταία Λάρισα και με νίκη σήμερα ουσιαστικά τελειώνουν με τον απευθείας υποβιβασμό ενώ κρατάνε την τύχη στα χέρια τους αναφορικά με τη 13η θέση που οδηγεί στο μπαράζ, καθώς την επόμενη και τελευταία αγωνιστική, φιλοξενούνται στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ.

Απ’ την άλλη, ο Ατρόμητος, συνεχίζει χωρίς νίκη για 11 ματς (0-6-5) υπό τις οδηγίες του Σάββα Παντελίδη, βρίσκεται στους 31 βαθμούς, ωστόσο δύσκολα θα κινδυνέψει καθώς το σενάριο που τον μπλέκει σε περιπέτειες, θεωρείτε ακραίο. Αν και παλεύει σε κάθε αγώνα, η εικόνα του παραμένει μέτρια.

Πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Παναιτωλικό να κάνει πολύ σημαντικό βήμα παραμονής, στο 1.80 ο άσος, φυσικά εποχιακή η τιμή του, ωστόσο μπορεί να παιχτεί. Από κοντά και ο συνδυασμός με το under 3,5 για το 2.15.

Πέμπτο ματς σε 15 μέρες

Πέρασμα στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, εκεί που Γκρόιτερ Φιρτ υποδέχεται την Καρλσρούη. Στη δεύτερη θέση οι γηπεδούχοι, στο +4 από την τρίτη Χολστάιν Κίελ, όμως με δύο ματς περισσότερα. Γεγονός που δεν τους επιτρέπει καμία χαλάρωση. Έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στα αποτελέσματά τους το τελευταίο διάστημα, ωστόσο επιθετικά συνεχίζουν να διατηρούν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας μαζί με το Αμβούργο.

Για τους φιλοξενούμενους, αυτό θα είναι το πέμπτο ματς τις τελευταίες 15 ημέρες, καθώς οι αναβολές λόγω covid-19 ήταν πολλές. Αδιάφορη η Καρλσρούη, στη μέση του πίνακα, με αρκετές απουσίες, περιμένει καρτερικά το τέλος της σεζόν. Βέβαια, κάνει εδώ κι εκεί τις «κηδείες» της, όπως στο 1-1 στο Αμβούργο, ενώ τη Δευτέρα λίγο έλειψε να πάρει το βαθμό και στο Ντίσελντορφ.

Περνώντας στα προγνωστικά, κούραση, απουσίες και βαθμολογικό κίνητρο γέρνουν την πλάστιγγα αριστερά. Χαμηλός ο απλός άσος, ωστόσο θα αποκλείσω το 1-0, ανεβάζοντας έτσι την απόδοση στο 1.83.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 3.29
14:00
Γκρόιτερ Φιρτ – Καρλσρούη
1 & over 1,5
1.83
19:30
Παναιτωλικός – Ατρόμητος
1
1.8
Μονό
19:30
Παναιτωλικός – Ατρόμητος
1 & under 3,5
2.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις