Επιστρέφει με 1.90

Προγνωστικά Ολλανδίας:

Δεν μας θέλει ρε μαγκίτες τελευταίες, τι να ειπώ πια. Άσφαιρη η Ρεάλ Μαδρίτης στο Λονδίνο, μου θέλατε και τελικό ρε Μποζιονέλε, τρομάρα σας. Ένιγουεϊ που λέμε και στο χωριό, σήμερα θα κλέψω τη δόξα από τον Νάμερ Δεκατέσσερα και θα παίξω μπάλα με προγνωστικά Ολλανδίας, αμέ.

Προγνωστικά Ολλανδίας: Ξύπνα, ρε παλίκαρε…

Πάει να κλείσει δίμηνο χωρίς γκολ ο Γιώργος ο Γιακουμάκης, με αποτέλεσμα η συμπαθής Φένλο να απειλείται άμεσα με υποβιβασμό. Η VVV έχει συμπληρώσει μια ντουζίνα συνεχόμενες ήττες εις το πρωτάθλημα και έχει πέσει στο μείον δύο από τα play outs, ενώ έχει μπάι φαρ τη χειρότερη άμυνα τση κατηγορίας – 81 τεμάχια παθητικό σε 31 ματσάκια!

Αντίπαλος σήμερα η Βάαλβαϊκ, ενδός έδρας, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τέσσερα ποντάκια παραπάνω και να μετράνε άλλες τόσες ήττες σερί, με αποτέλεσμα να έχουνε μπλέξει και αυτοί.

Αρκετά καλύτερη η η RKC αμυντικά, 48 έχει φάει μονάχα, όμως πάσχει επιθετικά, καθώς έχει σκοράρει μόλις 28 φορές.

Ξεπερνά τον διπλασιασμό ο άσος αλλά πού να ποντάρει στη Φενλίτσα, ρε σεις. Τρομερά χάλια, ομιλούμε για ομάδα που είχε αρπάξει δεκατρία τεμάχια ενδός έδρας από τον Άγιαξ.

Αυτό που προσδοκώ όμως είναι να ξυπνήσει επιτέλους το παλικάρι μας, ο Γιώργης, και να σπάσει την αφλογιστία που κρατά εδώ και τέσσερις αγωνιστικές – όλο κίτρινες κάρτες αρπάζει έκτοτε, και με Φένλο και με εθνική. Σχεδόν διπλασιάζει το ένα τεμάχιο του Ρωμιού επιθετικού, θα το δεχτώ…

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Φένλο - Βάαλβαϊκ
Γκολ Γιακουμάκης
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις