Ντουέτο σε combo εξαπλασιασμού

Προγνωστικά

Παρασκευή έφτασε, αφήσαμε πίσω τα ευρωπαϊκά και επικεντρωνόμαστε στα τελευταία των εγχώριων πρωταθλημάτων. Τα προγνωστικά γυρίζουν μπούμερανγκ τώρα με τις ομάδες να μη πιάνονται από πουθενά πλέον. Με το ένστικτο θα κινηθούμε κυρίως, αλλά προσπαθώντας να κρατήσουμε τη λογική οδηγό.

Προγνωστικά Ολλανδίας: Η μπίλια δε κάθεται στην ισοπαλία

Η εξαιρετική το τελευταίο καιρό Ντεν Μπος υποδέχεται τη Τέλσταρ. Τις δύο μεγάλες νίκες απέναντι σε Ρόντα και Ντόρντρεχτ διέκοψε η Αϊντχόφεν με την ήττα να έρχεται στο 92ο λεπτό. Η φιλοξενούμενη Τέλσταρ δε πηγαίνει καλά εδώ και καιρό. Μια νίκη στα τελευταία δέκα, ενώ το σερί χωρίς νίκη έφτασε τα επτά παιχνίδια.

Μοιρασμένο το σετ ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες. Η Ντεν Μπος έχει τρομερή ψυχολογία, ενώ επιθετικά έχει λυθεί εντελώς. Η Τέλσταρ δε νικάει αλλά βρίσκει τρόπο να σκοράρει ανεξαρτήτως αντιπάλου. Τρομερό στατιστικό ότι η Ντεν Μπος δεν έχει εντός έδρας ισοπαλία στη σεζόν. Έαν σπάσει και αυτό σήμερα ε εντάξει, είμαι διατεθειμένος να πληρώσω για να μάθω. Εν ολίγοις ας κάτσει όπου θέλει το ματς, αφού ισοπαλία δε τη βλέπω, σε συνδυασμό με γκολ.

Η Αλμίρε το πρώτο λόγο σε χαμηλό σκορ

Η Γιόνγκ Ουτρέχτη υποδέχεται την Άλμιρε Σίτι σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Αυτό είναι στη μεριά των φιλοξενούμενων, οι οποίοι στις τελευταίες δύο αγωνιστικές μπορούν να τερματίσουν από τη 2η μέχρι τη 5η θέση, κάτι που φυσικά θα παίξει το ρόλο του στα πλέι-οφ. Επαγγελματικές εμφανίσεις πραγματοποιεί στο τέλος της σεζόν, αν και στα περισσότερα παιχνίδια κυριαρχεί εντός αγωνιστικού χώρου.

Στον αντίποδα η Ουτρέχτη είναι ο ορισμός του όσα έρθουν και όσα πάνε. Παρόλα αυτά αν και έχουν ρυθμό τα παιχνίδια της, η επιθεσή της δεν είναι και από τις πιο αποτελεσματικές. Δε ξέρω κατά πόσο μια κυνική Άλμιρε θα επιτρέψει να πάρει τρελό ρυθμό το ματς και αν θα δεχθεί και γκολ. Σε τιμές που με προκαλεί η επικράτηση των φιλοξενούμενων με λίγα γκολ και δε θα το αγνοήσω.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 5.98
21:00
Ντεν Μπος - Τέλσταρ
12 & goal/goal
2.10
21:00
Γιόνγκ Ουτρέχτη - Άλμιρε Σίτι
2 & under 3,5
2.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις