Η ώρα της κρίσης

Ημιτελικά Europa League

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Η βασική επιλογή πέρασε χθες, αφού το 2-0 της Τσέλσι έστειλε εμάς ταμείο και αυτήν στον τελικό. Μας τα χάλασε ο Άρης, που έχασε το πέναλτι στο τέλος. Συνεχίζουμε σήμερα με τα ημιτελικά Europa League και τις ρεβάνς σε Λονδίνο και Ρώμη. Σήμερα το βράδυ θα ξέρουμε και το ζευγάρι του τελικού. Ας δούμε όμως τα προγνωστικά για σήμερα.

Ημιτελικά Europa League: Όλα ανοιχτά 

Ημιτελικά Europa League με την αναμέτρηση που έχει το μεγάλο ενδιαφέρον. Με το πέναλτι που κέρδισε η Άρσεναλ και ευστόχησε ο Πεπέ, οι Άγγλοι παραμένουν στο παιχνίδι της πρόκρισης. Νωθρή και εκτός τόπου και χρόνου αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο, δέχθηκε δύο τέρματα μέχρι το 29′ και ξύπνησε περίπου με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Στο πρωτάθλημα, νίκησε εκτός έδρας με σκορ 2-0 τη Νιούκαστλ. Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές. Σε περίπτωση που δεν κατακτήσει το Europa League θα μείνει εκτός Ευρώπης μετά από 25 ολόκληρα χρόνια.

Στην πέμπτη συνάντηση κόντρα στην Άρσεναλ, η Βιγιαρεάλ κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη. Το 2-1 της περασμένης εβδομάδας της δίνει οριακό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Europa League. Προέρχεται από εννέα διαδοχικές επιτυχίες στη διοργάνωση, παραμένει αήττητη στις 14 τελευταίες υποχρεώσεις. Στην Ισπανία διέκοψε το σερί των δύο ηττών, με το εντός έδρας 1-0 απέναντι στη Χετάφε. Βρίσκεται στην έκτη θέση και στο +1 από την Μπέτις, στη μάχη για την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Europa League.

Και οι δύο ομάδες έχουν επιθετική φιλοσοφία. Σκοράρουν με αρκετή ευκολία στην διοργάνωση. Με την εικόνα που είχαμε στο πρώτο ματς το να ξεφύγει το σκορ μοιάζει πολύ πιθανό. Το αμφίτερμα μαζί με το over 2,5 το βρίσκουμε λίγο πάνω από το 2.00 και εγώ θα το τιμήσω.

Τυπική διαδικασία

Η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο πλέον, ο οποίος συμφώνησε για τρία χρόνια με την ομάδα της πρωτεύουσας, αντιμετωπίζει την Γιουνάιτεντ στην ρεβάνς του αγώνα στην Αγγλία. Συνεχίζει βέβαια, για τον τελευταίο μήνα ο προπονητής Φονσέκα, που βλέπει τους «τζιαλορόσι» να απογοητεύουν σε όλους τους τομείς, με αποκορύφωμα το βαρύ 6-2 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον πρώτο ημιτελικό του Europa League. Συνολικά αγνοούν την χαρά της νίκης εδώ και έξι σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις και για να βρεθούν στον τελικό χρειάζονται προφανώς ένα μικρό… θαύμα.

Το ντέρμπι με την Λίβερπουλ δεν έγινε ποτέ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή λόγω των επεισοδίων στο «Ολντ Τράφορντ» και έτσι η πρόσφατη υποχρέωσή της ήταν το επιβλητικό 6-2 επί της Ρόμα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, αφού έχει ως μεγάλο στόχο την κατάκτηση του τροπαίου. Η δουλειά έγινε για την ομάδα του Σόλσκιερ από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, όμως δεν αναμένεται να κάνει μεγάλο rotation, με στόχο να φτάσει σε μια δεύτερη νίκη επί των «τζιαλορόσι».

Πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα για την Ρόμα. Σίγουρα τα ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν επηρεάσει την ψυχοσύνθεση των Ιταλών και θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα η Γιουνάιτεντ θα διπλασιάσει τις νίκες της. Το διπλό το βρίσκουμε στο 1.93.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Άρσεναλ - Βιγιαρεαλ
Goal/goal & over 2,5
2.05
Μονό
22:00
Ρόμα - Μάντσεστερ Γιουνάιντετ
2
1.93
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις