Οι μνηστήρες του Σάουθγκεϊτ για τις wild cards

Euro 2020

Το Euro 2020 πλησιάζει με περίπου ένα μήνα να έχει μείνει για την έναρξη της διοργάνωσης. Οι παίχτες θα έχουν ελάχιστο έως καθόλου χρόνο ξεκούρασης. Γι’ αυτό το λόγο η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε πως οι αποστολές των ομάδων αυξάνονται από 23 σε 26 ποδοσφαιριστές. Σίγουρα πολλές ομάδες δε θα έχουν μεγάλη διαφορά στις αποστολές τους (που θα ανακοινωθούν τέλος Μαΐου). Αλλά σε μερικούς τεχνικούς αυτό προσθέτει ένα ευχάριστο πονοκέφαλο έστω και για τρεις θέσεις.

Οι μνηστήρες για τη προεπιλογή του Euro 2020

Η Αγγλία είναι ένα δυνατό χαρτί στη διοργάνωση και φυσικά οι έξτρα παίχτες μπορούν να δώσουν λύσεις στα χέρια του Σάουθγκεϊτ. Η αποστολή της Αγγλίας δείχνει σχεδόν αποφασισμένη, αλλά υπάρχουν παίχτες που αξίζουν της προσοχής τους Σάουθγκεϊτ ενόψει των έξτρα τριών θέσεων. Με τις θέσεις όπου γίνεται «σφαγή» να είναι συγκεκριμένες, δεν αποκλείεται μέχρι τέλος Μαΐου να παρελάσουν αρκετά ονόματα.

Οι μνηστήρες του Σάουθγκεϊτ για τις wild cards

Αλεξάντερ Άρνολντ

Ο νεαρός Βρετανός έχασε τη θέση του βασικού και μάλιστα στα τελευταία φιλικά δεν κλήθηκε καν στην προεπιλογή. Με τον Σάουθγκεϊτ να δείχνει ότι εμπιστεύεται περισσότερο παίχτες όπως οι Κάιλ Γουόκερ και Ρις Τζέιμς. Όπως τόνισε δίνουν παραπάνω πράγματα αμυντικά, απ’ ότι ο άσσος της Λίβερπουλ. Παρόλα αυτά ενόψει Euro ίσως πάρει wild card από το προπονητή του, με την υψηλή κλάση του να είναι δεδομένη.

Οι μνηστήρες του Σάουθγκεϊτ για τις wild cards

Πάτρικ Μπάμφορντ

Ο νεαρός επιθετικός της Λιντς διανύει τη καλύτερη περίοδο στη καριέρα του, με 14 γκολ και 8 ασίστ σε 34 εμφανίσεις. Ψυχολογία, ικανότητες και μομέντουμ βρίσκονται στο ζενίθ για τον νεαρό Άγγλο. Ίσως αυτά αρκούν για να του δώσουν μια από τις έξτρα θέσεις στο ρόστερ και στον Σάουθγκεϊτ έξτρα λύσεις στην επίθεση.

Οι μνηστήρες του Σάουθγκεϊτ για τις wild cards

Εμίλ Σμιθ Ρόου

Ο νεαρός μέσος της Αρσεναλ, αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Premier League. Πολύ καλές εμφανίσεις φέτος με την Άρσεναλ να έχει πάρει δημιουργικά αρκετά πράγματα από τον συγκεκριμένο παίχτη. Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος στις θέσεις που αγωνίζεται, αλλά προσθέτει ένα ευχάριστο πονοκέφαλο στον Σάουθγκεϊτ.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις