Χόκεϊ. Γερμανικά σημεία διπλασιασμού

Προγνωστικά χόκεϊ

Καλημέρα, Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά. Μετά το 4ήμερο ρεπό λόγω Πάσχα, η στήλη επέστρεψε και θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε. Δηλαδή, με ταμεία. Όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι, οι σεζόν τελειώνει στα περισσότερα πρωταθλήματα. Λίγες επιλογές για προγνωστικά χόκεϊ σήμερα αλλά επέλεξα τρία παιχνίδια από την Γερμανία.

Καμία εμπιστοσύνη στο Βερολίνο

Η αρχή μας θα γίνει από την 1η κατηγορία της Γερμανίας και πιο συγκεκριμένα τους τελικούς του πρωταθλήματος. Εκεί αναμετρώνται η Βόλφσμπουργκ με την Εϊσμπάρεν Βερολίνου. Η Βόλφσμπουργκ προηγείται με 1-0 στη σειρά, η οποία φέτος, σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές, κρίνεται μονάχα στις 2 νίκες, λόγω της πανδημίας.

Δεν τα κατάφεραν οι πολικές αρκούδες και ηττήθηκαν στην παράταση με 3-2, χάνοντας δύο τεράστιες ευκαιρίες πριν δεχτούν το καθοριστικό γκολ. Η αστάθειά τους έτσι στα φετινά πλέι οφ συνεχίζεται. Και στους δύο προηγούμενους γύρους, έχασαν το πρώτο παιχνίδι στην έδρα τους αλλά γύρισαν την σειρά. Αυτός είναι ένας καλός οιωνός για την ομάδα του Βερολίνου και επικρατεί αισιοδοξία για 3η σερί ανατροπή σύμφωνα και με τις δηλώσεις τους προπονητή της ομάδας Σερτζ Ομπίν.

Έτοιμοι να γράψουν ιστορία είναι οι παίκτες της Βόλφσμπουργκ. Μετά την νίκη τους στην O2 Arena του Βερολίνου, βρίσκονται μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου. Η ομάδα έχει βρεθεί τρεις φορές σε τελικούς και έχει φύγει με σκυμμένο το κεφάλι ισάριθμες φορές. Φέτος, ευνοημένοι από το νέο σύστημα των πλέι οφ λόγο κορωνοϊού, έχουν τη ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφή της Γερμανίας. Πολύ σταθεροί σε όλη την διάρκεια των πλέι οφ με όπλο την άμυνα οδήγησαν τα παιχνίδια που κέρδισαν σε χαμηλό σκορ. Δεν υπάρχει πίεση στην ομάδα καθώς όπως δήλωσε και ο αρχηγός της ομάδας Σεμπάστιαν Φούρχνερ: «Αυτοί πρέπει να κερδίσουν, ενώ εμείς θέλουμε να κερδίσουμε. Αυτή είναι η διαφορά».

Δύσκολο παιχνίδι για προβλέψεις δίνω ένα προβάδισμα στην Εϊσμπάρεν λόγω εμπειρίας αλλά δεν την εμπιστεύομαι τόσο πολύ για να ποντάρω πάνω της. Θα επιλέξω το να σημειωθούν κάτω από 4,5 γκολ στην κανονική διάρκεια στο 2.10.

Προγνωστικά χόκεϊ και στη Β’ Γερμανίας

Μετά από την μακροσκελή αυτή ανάλυση θα συνεχίσουμε με την 2η κατηγορία Γερμανίας. Θα αρχίσουμε με το παιχνίδι της Ράβενσμπουργκ Τάουερ Σταρς με την Κάσελ Χάσκις. Η Κάσελ προηγείται με 1-0 στην σειρά που κρίνεται στις 3 νίκες.

Η Ράβενσμπουργκ τερμάτισε στην 7η θέση στην κανονική σεζόν αλλά έκανε την έκπληξη και απέκλεισε με 3-1 την 2η Τόλζερ Λόβεν. Βρίσκεται μπροστά σε μια ακόμη πρόκληση παίζοντας με την 1η της κανονικής σεζόν. Παρά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι στην ομάδα πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και στο σημερινό παιχνίδι στην έδρα τους μπορούν να κάνουν την αρχή, μια έδρα όμως η οποία κακά τα ψέματα στην κανονική σεζόν δεν βοήθησε καθόλου.

Η Κάσελ από την άλλη, βρίσκεται εκεί που πίστευαν οι περισσότεροι από την αρχή της σεζόν. Μια ομάδα που παίζει μόνο επίθεση κάνοντας τα παιχνίδια της ροντέο. Θέλει με νίκη σήμερα να καθαρίσει. Ενδεχόμενη νίκη ενισχύεται και από το γεγονός ότι στις τελευταίες 7 συναντήσεις με την Ράβενσμπουργκ μετράει ισάριθμες νίκες όλες στην κανονική διάρκεια.

Μπορεί τα στατιστικά να δείχνουν, νίκη Κάσελ, εγώ θα πάω κόντρα και θα επιλέξω το 1Χ της Ράβενσμπουργκ στο 1.90, καθώς προβλέπω ότι όπως και στον προηγούμενο γύρο δεν θα πέσουν αμαχητί.

Πάμε με τα λίγα γκολ

Θα κλείσουμε με προγνωστικά από το παιχνίδι των Μπιετεγκχάιμ Στίλερς με την Φράιμπουργκ. Οι Στίλερς προηγούνται με 1-0 στην σειρά αγώνων. Στον προηγούμενο γύρω πέρασαν δύσκολα την Φρανκφούρτη με ανατροπή, ενώ από την άλλη η Φράιμπουργκ πήρε κι αυτή δύσκολη πρόκριση κόντρα στην αντίπαλό της.

Οι Στίλερς διέλυσαν τους αντιπάλους με 2-6 τους στο πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας και με μια νίκη στο σπίτι τους θα επιβεβαιώσουν το ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Επικρατεί ενθουσιασμός καθώς μια τόσο άνετη νίκη δεν θα την φανταζότανε ούτε ο πιο φανατικός υποστηρικτής της ομάδας, με τον προπονητή να συνιστά ηρεμία και συγκέντρωση στον στόχο. Αυτή η εύκολη νίκη ξεγελάει, αλλά στην κανονική σεζόν οι νίκες ήταν μοιρασμένες με δύο για κάθε ομάδα.

Στην Φρανκφούρτη, επικρατεί απογοήτευση όχι για την ήττα αλλά για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε. Πολύ κακή εμφάνιση δεν μπήκε ποτέ στο πνεύμα του αγώνα και έδωσε στους αντιπάλους μια εύκολη νίκη, ενώ ταυτόχρονα έχασε και το πλεονέκτημα έδρας. Θα πρέπει να δώσει έμφαση στην άμυνα στην σημερινή μονομαχία για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την προχθεσινή συντριβή.

Γι’ αυτό τον λόγο θα επιλέξω να σημειωθούν κάτω από 6.5 γκολ συμπεριλαμβανομένης και της παράτασης στο 1.85.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
20:00
Ράβενσμπουργκ Τ.Σ. – Κάσελ Χάσκις
1.90
Μονό
20:30
Βόλφσμπουργκ – Εϊσμπάρεν Βερολίνου
Under 4,5
2.10
Μονό
20:30
Μπιετεγκχάιμ Στίλερς – Φρανκφούρτη
Under 6,5 (extra time)
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις