Η ώρα της κρίσης στο… 1.90

Η ώρα της κρίσης στο... 1.90

Μάντσεστερ Σίτι και Παρί, κοντράρονται για το ένα απ’ τα δύο εισιτήρια του τελικού του Champions League. Στο ματς του Παρισιού, οι Άγγλοι, με περίσσια κυνικότητα γύρισαν το 1-0 στο δεύτερο ημίχρονο, φεύγοντας έτσι με παρακαταθήκη μια εκτός έδρας νίκη και δύο εκτός έδρας γκολ. Σημαντικό το προβάδισμά τους ενόψει της σημερινής, επαναληπτικής αναμέτρησης, η οποία βγάζει προγνωστικά.

Προγνωστικά Champions League

Το σπουδαίο αποτέλεσμα της Γαλλίας, για τη Σίτι, ακολούθησε η άνετη νίκη με 2-0 επί της Κρίσταλ Πάλας για το πρωτάθλημα, σε ένα ματς που ο Πεπ Γκουαρδιόλα φρέσκαρε την ενδεκάδα του. Πήραν ανάσες τα περισσότερα «βαριά χαρτιά» του. Άλλωστε μένουν μόνο τα τυπικά για την κατάκτηση της Premier. Ο μεγάλος στόχος είναι η κούπα με τα «μεγάλα αυτιά». Συνεχίζει χωρίς απουσίες, και σήμερα θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει.

Πιο περίπλοκες είναι οι καταστάσεις για τους Παριζιάνους. Ο ισχυρός ανταγωνισμός που επικρατεί φέτος στη Ligue 1, δεν αφήνει περιθώρια χαλάρωσης καθώς βρίσκονται στη δεύτερη θέση, πίσω από την Λιλ. Οι περισσότεροι βασικοί αγωνίστηκαν στο 2-1 επί της Λανς, με τον Εμπαπέ να μένει εκτός λόγω ενός μικροτραυματισμού και παραμένει αμφίβολο το κατά πόσο θα κριθεί επαρκής η ετοιμότητά του για 90, ίσως και παραπάνω, λεπτά.

Περνώντας στα πονταρίσματα του ημιτελικού, θεωρώ πως το ματς, κάποια στιγμή θα ανοίξει. Όχι από την αρχή, καθώς ένα γρήγορο γκολ των Άγγλων θα τελειώσει ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση. Το ενδεχόμενο να επιτευχθούν περισσότερα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, προσφέρεται στο 1.90

Αναγκασμένοι να βρουν τουλάχιστον δύο γκολ οι φιλοξενούμενοι, θα αφήσουν κενά στα μετόπισθεν. Έστω και αργά. Κενά που μπορούν εύκολα να εκμεταλλευτούν οι «πολίτες». Ο συνδυασμός αμφιτέρματος και over 2,5, στο 1.90.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεν Ζερμέν
Goal/goal & over 2,5
1.90
Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεν Ζερμέν
Περισσότερα γκολ στο β’ ημίχρονο
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις