Χαμηλό τέμπο και προβάδισμα ψυχολογίας στο Μάντσεστερ

Premier League

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη Κουβανέζοι! Πρόταση έτοιμη από το μεγάλο ντέρμπι της Premier League για τη χώνεψή μας και ελπίζω να μας χαμογελάσει η τύχη. Για να δούμε τι βγάλαμε!

Premier League: Ψυχολογία και χαμηλό τέμπο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για… φίλημα, βγαλμένη από την εποχή σερ Άλεξ Φέργκιουσον θύμισε την Πέμπτη η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ συνθλίβοντας με 6-2 την Ρόμα στο πρώτο ημιτελικό του Europa League και είναι με το ένα πόδι στον τελικό. Σε τρελή φόρμα ο Ουρουγουανός Έντισον Καβάνι με 5 γκολ στους τελευταίους 5 αγώνες και 11 συνολικά στη σεζόν για τον “Ματαδόρ”. Στην Premier League, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» μετά και από την λευκή ισοπαλία στην έδρα της Λιντς είναι 2οι με 67 βαθμούς.

Τα στατιστικά δείχνουν ότι η σκληρή δουλειά του Νορβηγού προπονητή βγαίνει στο γήπεδο, καθώς η ομάδα του είναι αήττητη στην έδρα της από τις 27/01 στην ήττα από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. όπου οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έκαναν το χειρότερό τους παιχνίδι για φέτος και εκτός έδρας έχει να ηττηθεί από τις 19/01/20, όπου είχε γνωρίσει την ήττα με 2-0 από την σημερινή της αντίπαλο μετρώντας 24 αγώνες χωρίς ήττα. Οι «Μπέμπηδες» έχουν την 2η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 64 γκολ και την 3η καλύτερη άμυνα με 35 τέρματα. Στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς μετράνε 4-1-0 με 3/5 under 3,5.  Η ψυχολογία και ο ενθουσιασμός περισσεύει στο στρατόπεδο του Μάντσεστερ και πιστεύω ότι τουλάχιστον δεν θα χάσουν και θα φέρουν το ματς στα μέτρα τους για να είναι πανέτοιμοι και συνεπείς  στον επαναληπτικό στη Ρώμη. Απόντες οι Μαρσιάλ και Τζόουνς.

Σε τελείως διαφορετικά νερά πλέει η Λίβερπουλ που έρχεται από την δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία στην Premier League αυτή τη φορά με 1-1 στην έδρα της Νιούκαστλ, όπου Σαλάχ και Μανέ έχασαν μια ντουζίνα φάσεις ως συνέπεια της κακής ψυχολογίας της ομάδος από τον Ιανουάριο και μετά. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα οι «Κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ βρίσκονται 6οι με 54 βαθμούς και είναι υπαρκτό το σενάριο να μείνουν εκτός Ευρώπης αν δεν βρουν την φόρμα τους. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στις 5 τελευταίες εξόδους της έχει απολογισμό 3-1-1 με 4/5 under 3,5. Γεμάτο το απουσιολόγιο ξανά του Γερμανού τεχνικού με απόντες του Φαν Ντάϊκ, Χέντερσον, Μάτιπ, Γκόμεζ, Οριγκί και αμφίβολος θεωρείται ο Φίλιπς.

Εκτίμηση: Το μεγαλύτερο ντέρμπι της Premier League έχει πάντα τη δική του αίγλη, στις 10 τελευταίες συναντήσεις τους με γηπεδούχο την Μάντσεστερ έχουμε 4 νίκες για τους γηπεδούχους και 2 για τους φιλοξενούμενους με τα υπόλοιπα 4 να λήγουν ισόπαλα με 7/10 under 3,5 και από τα οποία ο Ράσφορντ  έχει σκοράρει σε 4 από τα 6 ματς που έχει αγωνιστεί. Λίγο η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια της Γιουνάιτεντ, λίγο η κάκιστη ψυχολογία της Λίβερπουλ με κάνουν να βλέπω χαμηλό τέμπο στο ματς με προβάδισμα στους γηπεδούχους και θα πάω με δύο combos.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
18:30
(2/5) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ
1Χ & under 3,5
1.95
Combo
18:30
(2/5)Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ
1Χ & under 3,5 & anytime scorer Ράσφορντ
5.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις