Ισπανικό διήμερο με 1.91 και 2.05

Ισπανικό διήμερο με 1.91 και 2.05

Πήγε και δεν πήγε μεσοβδόμαδα αλάνια μου. Γιατί μπορεί να έπεσε όξω η πρόβλεψις για κόντρα του ΠΑΣ εις το Φάληρο, όμως από εκεί που ήταν για πεντάρα οι παγουράδες, το κρατήσανε στο θρι-ουάν. Κάπως έτσι πήραμε, τουλάχιστον, επιστροφάρα. Πάμε τώρα σε στηλάρα διημέρου, με προγνωστικά La Liga, περικαλώ.

Προγνωστικά La Liga: Παιχνίδι με τα γκολ

Μπορεί να έκανε δύο νίκες συνεχόμενες και να ανέβηκε πέφτη, όμως η Σοσιεδάδ δεν έχει καθαρίσει ακόμα με την έξοδο στην Ευρώπη. Σημαντικό βήμα θα είναι ασφαλώς το διπλόν εις την Αραγονία, αν έλθει, με την Ουέσκα των τριών σερί ηττών (δίχως γκολ υπέρ) να φαντάζει ως ιδανικό θύμα.

Το ‘χουν γενικά οι Βάσκοι εχτός έδρας, 3-3-1 μετρούν εις τις εξορμήσεις τους από τον Φλεβάρη και δώθε. Μάλιστα, έχουν κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν στις τέσσερις από τις επτά περιπτώσεις.

Η δε παρέα του Δημήτρη του Σιόβα, καλείται να συνέλθει εάν θέλει να έχει ελπίδες για να συνεχίσει να παίζει μπάλα στα σαλόνια. Από τη μια το κίνητρο, από την άλλη η ανωτερότητα, θα κάνουμε παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν. Φίνα η απόδοση, κοντά στο δίμπαλο.

Προγνωστικά Κυριακής

Έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση εις τον τελικόν του Europa League η Βιγιαρεάλ, όμως αυτό το ένα γκολ που της έβαλε η Άρσεναλ των δέκα παικτών ενδέχεται να αποβεί μοιραίο. Με μισό-μηδέν περάσανε οι κανονιεράκηδες.

Μέχρι τότε όμως, υπάρχει το αυριανό ματσάκι με τη Χετάφε για το πρωτάθλημα. Είναι σαφές πως οι κιτρινοΰποβρυχαίοι θα έχουνε το μισό μυαλό εις το Λονδίνο. Μία από τις χειρότερες επιθέσεις της κατηγορίας έχουσι οι χεταφαίοι, ωστόσο στα τελευταία εκτός έδρας ματσάκια έχουνε 3/4 με γκολ. Θα το τιμήσουμε το αμφίτερμα που διπλασιάζει.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:30
(1/5) Ουέσκα - Σοσιεδάδ
Goal/goal
1.91
Μονό
17:15
(2/5) Βιγιαρεάλ - Χετάφε
Goal/goal
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις