Ενός κακού μύρια έπονται και… πληρώνουν 5.20

Προγνωστικά

Χαβ ε νάις ντέι φίλοι και φίλες μου του koubanezos.gr. Κυριακάτικο και Πασχαλινό ποντάρισμα έχει η αφεντιά μου, με προγνωστικά στη Βαλένθια της Ισπανίας και στον αγώνα μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και της επίδοξης πρωταθλήτριας, της Μπαρτσελόνα.

Οι «νυχτερίδες» δεν έχουν κερδίσει στα φάιβ λαστ γκέιμ τους, αλλά εντός έδρας, δεν έχουν χάσει στα τελευταία έιτ γκέιμ τους. Οι Καταλανοί, στα τελευταία οχτώ παιχνίδια τους μετρούν έξι νίκες και δύο ήττες, οι οποίες προήλθαν φρομ Ρεάλ Μάντριντ εντ Γρανάδα με 2-1.

Η Βαλένθια, ειδικά στις μεγάλες αναμετρήσεις της, δείχνει άλλη ομάδα και συνήθως σκοράρει και κοντράρει κάθε αντίπαλό της. Ειδικά στο «Μεστάγια» έχει ουάν μορ κίνητρο για να χτυπήσει και να ανακόψει την πορεία των Καταλανών. Μπορεί να βρει γκολ και γιατί όχι, να κόψει βαθμούς;

Οι φιλοξενούμενοι, επίδοξοι πρωταθλητές, είδαν την Γρανάδα να περνάει από την Βαρκελώνη με 2-1 την Πέμπτη. Ηττα – μαχαιριά στην προσπάθειά τους να φτάσουν και να προσπεράσουν την Ατλέτικο φρομ Μάντριντ στην πορεία προς τον τίτλο.

Προγνωστικά

Συγκρούονται ομάδες που σκοράρουν στο «Μεστάγια». Τα πέντε από τα έξι τελευταία της Βαλένθια έληξαν με over 2,5 και η «Μπάρτσα» μετράει πέντε σερί over 2,5 στους αγώνες της. Βλέπω χηνάριον στο 5.20 και μια Βαλένθια να γίνεται… Βαλένθιάρα. Με ρίσκο παίρνουμε το χηνάριον με γκολγκόλι στην αναμέτρηση.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
(2/5) Βαλένθια - Μπαρτσελόνα
Χ
5.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις