Πολύ σκληρός για να πεθάνει, νούμερο… 5.00

Πολύ σκληρός για να πεθάνει, νούμερο... 5.00

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Τα playoffs της Euroleague βρίσκονται στο πιο κρίσιμο σημείο τους. Σήμερα έχουμε τους 4ους αγώνες σε δύο πολύ ανταγωνιστικές σειρές. Κάτι μου λέει ότι οι γηπεδούχοι θα ανταπεξέλθουν στα do or die παιχνίδια που έχουν μπροστά τους και θα στείλουν τους προημιτελικούς σε 5ο και τελευταίο αγώνα. Σε αυτή τη λογική θα κινηθώ λοιπόν και στα προγνωστικά μπάσκετ.

Προγνωστικά μπάσκετ: Μπάγερν – Αρμάνι

Η Μπάγερν όπως αναμενόταν έβγαλε αντίδραση στο 3ο ματς και κέρδισε πολύ πιο εύκολα από ότι μαρτυρά το τελικό 85-79. Eίναι φανερά καλύτερη και πιο σκληρή ομάδα ως τώρα από τη μεγάλη της αντίπαλο. Στο πρώτο παιχνίδι κυριολεκτικά αυτοκτόνησε, χάνοντας δικό της παιχνίδι με το απίστευτο buzzer beater του Λε Ντέι. Στον δεύτερο προημιτελικό είχαμε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.  Οι διαιτητές έπαιξαν κυριολεκτικά 90-10 υπέρ της έδρας. Στο τρίτο ματς οι Γερμανοί σοβαρεύτηκαν, χτύπησαν τις αδυναμίες των Ιταλών μέσα στο καλάθι, και με έναν υπερηχητικό Λούτσιτς (27π.), έκαναν το 2-1.

Η διαιτησία ήταν πάλι εχθρική και έκανε ό,τι μπορούσε για να βάλει σώνει και καλά στο παιχνίδι την Αρμάνι. Όμως ο αρχηγός δεν μάσησε και είχε πάντα τις απαντήσεις. Η Μπάγερν είναι πολύ καλύτερη και πιο οργανωμένη ομάδα συνολικά από το Μιλάνο. Υπερτερεί ξεκάθαρα μέσα στη ρακέτα, άλλα και γενικότερα στη δύναμη. Εκεί επεμβαίνουν οι άρχοντες του αγώνα και σφυρίζουν τα πάντα ανάποδα. Οι Γερμανοί έδειξαν όμως ότι μπορούν να το νικήσουν και αυτό. Έκαναν πολλές υπερβάσεις φέτος για να φτάσουν ως εδώ, και δε θα σταματήσουν στην Αρμάνι.

Τους αξίζει ξεκάθαρα να πάει σε ένα 5ο ματς η σειρά, κάτι που θα έχει πολύ ενδιαφέρον για το φίλαθλο μπασκετικό κοινό, άλλα και στα προγνωστικά στοιχήματος. Οι Ιταλοί βασίζονται ως ομάδα στο πολύ καλό περιφερειακό σουτ που διαθέτουν σχεδόν όλοι οι παίκτες τους. Σε ένα παιχνίδι κλειστό και σκληρό όμως, όπως αναμένεται το σημερινό, χρειάζεται να βγάλουν κι άλλες αρετές. Και προς το παρόν τουλάχιστον δεν μας έχουν δείξει ότι τις έχουν. Όπως και να έχει, ο αρχηγός των γηπεδούχων, Βλάντο Λούτσιτς, θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να κερδίσει η ομάδα του, όπως σε κάθε παιχνίδι. Είναι για μένα ο ξεκάθαρος MVP ως τώρα στην Εuroleague και αξίζει όσο κανείς άλλος μια θέση στο final four, που γίνεται φέτος στην… Κολωνία.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
21:45
Μπάγερν Μονάχου - Αρμάνι Μιλάνο
1 (+2,5)
1.75
Funbet
21:45
Μπάγερν Μονάχου - Αρμάνι Μιλάνο
1oς σκόρερ Λούτσιτς
5.00
Μακροχρόνιο
Euroleague 2020-21
Mπάγερν να φτάσει στον τελικό
20.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις