Πάσχα με ευρωπαϊκά ντέρμπι

Στοίχημα

Καλό Πάσχα και Χριστός Ανέστη σε όλους τους φίλους κουβανέζους. Ξέρω, η μέρα σήμερα προβλέπει αρνάκι, κοκορέτσι και ποτό, όμως εμείς που αγαπάμε λίγο παραπάνω το στοίχημα μπορούμε να αφιερώσουμε λίγο από το χρόνο μας για να ρίξουμε ένα αξιόλογο δελτιάκι, έτσι για την παρέα μωρέ. Και επειδή αντιλαμβάνομαι την κατάσταση δεν θα σας κουράσω πολύ. Πάμε κατευθείαν στο «ψητό», για να δούμε τι προγνωστικά θα τσιμπήσουμε σήμερα.

Στοίχημα: Ντέρμπι με ιδιαιτερότητες

Κατά κοινή παραδοχή, το ντέρμπι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το σημαντικότερο στο αγγλικό ποδόσφαιρο και ένα από τα σημαντικότερα στην Ευρώπη, αφού συγκρούονται οι δύο πιο επιτυχημένες ομάδες του πρωταθλήματος σε επίπεδο κατάκτησης τίτλων.
Βέβαια αυτό το παιχνίδι κρύβει πολλά περισσότερα και έχει μεγάλο ιστορικό υπόβαθρο. Όμως είπα δεν θα σας κουράσω, άλλη φορά θα αναφερθούμε στα ιστορικά.

Στα του παιχνιδιού τώρα, ο αγώνας διεξάγεται κάτω από περίεργες συνθήκες και αυτή που “καίγεται” περισσότερο για τους βαθμούς είναι φυσικά η Λίβερπουλ. Η ομάδα του Κλοπ κινδυνεύει να μείνει ακόμα και εκτός Ευρώπης, και θα πληρώσει αυτή τη κακή χρονιά που διανύει με τον χειρότερο τρόπο. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω για το πρωτάθλημα, και όπως όλα δείχνουν μάλλον θα καπαρώσουν την 2η θέση αν φανούν σοβαροί στο τελείωμα του πρωταθλήματος. Μετά το μεσοβδόμαδο παιχνίδι για τα ημιτελικά του Europa League με την Ρόμα, ίσως φανούν λίγο κουρασμένοι. Εντός έδρας όμως μετράνε ένα σερί 10 αγωνιστικών αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που τους δίνει ώθηση και σοβαρότητα όταν παίζουν το «Όλντ Τράφορντ». Μάλιστα με την Λίβερπουλ, εντός έδρας μετράνε ένα ρεκόρ 3-5-1. Η φετινή Λίβερπουλ δείχνει εξαθλιωμένη και κουρασμένη και αδημονεί να τελειώσει αυτή η κάκιστη χρονιά. Φυσικά μιλάμε για ένα ντέρμπι που ζούνε και αναπνέουν για αυτό. Όμως για το στοίχημα, θα δώσω την στήριξή μου στους γηπεδούχους, που δεν περιμένω να ηττηθούν απόψε.

Δυάδα αμφιτερμάτων

Η Μπαρτσελόνα καλείται να ξεπεράσει ακόμα ένα εμπόδιο έτσι ώστε να φτάσει πιο κοντά στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά περνώντας από την έδρα της Βαλένθια. Έπειτα τα συνεχόμενα δώρα των αντιπάλων της η ομάδα του Κούμαν καλείται να δείξει σοβαρότητα και να εξαντλήσει στο έπακρο όλες τις ευκαιρίες που τις παρουσιάζονται από εδώ και πέρα. Φυσικά οι «νυχτερίδες» δεν περιμένω να χαριστούν και θα παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο, για να διεκδικήσουν και αυτές κάτι από το παιχνίδι έτσι ώστε να κλειδώσουν την παραμονή τους. Το τελευταίο διάστημα επιδεικνύουν μια σταθερότητα, ειδικά εντός έδρας, κάτι που τις βοήθησε κιόλας να απομακρυνθούν από τη γραμμή του υποβιβασμού. Έχουν ένα σερί 8 αήττητων αγώνων με 4 νίκες και 4 ισοπαλίες. Θεωρώ θα σταθούν άξιο εμπόδιο των «μπλαουγκράνα» και θα δούμε ένα ανοιχτό ματς, αφού η παρέα του Μέσι καίγεται για την νίκη.

Στο άλλο παιχνίδι της δυάδας μας, Μονακό και Λιόν θα τεθούν αντιμέτωπες στο γαλλικό ντέρμπι. Η Λιόν μας πλήρωσε την προηγούμενη αγωνιστική με την ήττα που υπέστη από την Λιλ με σκορ 3-2, και ευελπιστώ το ίδιο να συμβεί και τώρα. Δύο πολύ επιθετικές ομάδες που σκοράρουν κατά ριπάς, και διαθέτουν τις δύο καλύτερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα μετά την διαστημική Παρί Σεν Ζερμέν. Θα προσπαθήσουν να πάρουν το μέγιστο και οι δύο από το παιχνίδι, αφού καίγονται για βαθμούς και θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά πρωταθλήματος όσο γίνεται, ή καλύτερου πλασαρίσματος. Δύσκολα μπορεί να βγάλει προγνωστικά για στοίχημα από εδώ κάποιος, οπότε το αμφίτερμα μοιάζει ιδανική λύση.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Combo
18:30
(2/5) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ
1X & under 3,5
2.18
Δυάδα απόδοσης 2.44
22:00
(2/5) Μονακό - Λιόν
Goal/goal
1.53
22:00
(2/5) Βαλένθια - Μπαρτσελόνα
Goal/goal
1.60
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις