Ταξίδι στην Ευρώπη μέχρι 2.30

Προγνωστικά χόκεϊ

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τρία παιχνίδια στα προγνωστικά χόκεϊ από 3 διαφορετικές χώρες.

Ανακάμπτει το Βερολίνο

Για αρχή, θα ξεκινήσουμε με προγνωστικά χόκεϊ από την αγαπημένη της στήλης, Γερμανία. Το πρωτάθλημα της 1ης κατηγορίας εκεί βρίσκεται στα ημιτελικά και σήμερα θα αναλύσουμε το παιχνίδι της Εϊσμπάρεν Βερολίνου με την Ίνγκολσταντ.

Η Εϊσμπάρεν έβαλε μυαλό και δεν την πάτησε στα προημιτελικά με την Ίζερλον, την οποία απέκλεισε δύσκολα με 2-1. Βέβαια, και σε αυτή την σειρά αγώνων δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά, χάνοντας το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της από την Ίνγκολσταντ με 3-4. Ναι μεν προηγήθηκε αλλά ηττήθηκε με ανατροπή από τους «Πάνθηρες». Πεισμωμένη θα μπει στον επόμενο αγώνα η ομάδα του Σερτζ Ομπίν, καθώς ένα 2-0 στην πλάτη της θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ομάδα του Βερολίνου.

Από την άλλη, η ομάδα από το Ίνγκολσταντ βρίσκεται σε ημιτελικά για πρώτη φορά μετά το 2015, τότε είχε αποκλειστεί στον τελικό. Προέρχεται από μεγάλη πρόκριση κόντρα στο Μόναχο με 2-0 και δείχνει ικανή να κάνει την ζημιά στον οποιονδήποτε, αν υποτιμηθεί, χωρίς να έχει το budget των υπολοίπων ομάδων. Αγκάθι όμως είναι η παράδοσή της του Ίνγκολσταντ στην Saturn Arena,, καθώς από το 2015 στα τελευταία 11 παιχνίδια της κόντρα στην Εϊσμπάρεν μετράει μόνο 3 νίκες.

Η πιο ποιοτική και τελευταία πιο αποτελεσματική στα εκτός έδρας της παιχνίδια Εισμπάρεν Βερολίνου μας προκαλεί να ποντάρουμε στην νίκη της με παράταση και πέναλτι μαζί στο 1.78.

Προγνωστικά χόκεϊ: Με το αουτσάιντερ στη Ρωσία

Επόμενή μας στάση η Ρωσία και το 6ο παιχνίδι των τελικών του πρωταθλήματος εκεί ανάμεσα σε Αβανγκάρντ Ομσκ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στην Ομσκ παρουσιάζεται η ευκαιρία να πάρει εκδίκηση από την ΤΣΣΚΑ καθώς στους τελικούς της προηγούμενης σεζόν είχε “σκουπιστεί” με 4-0. Τώρα με την σειρά στο 3-2 χρειάζεται άλλη μια νίκη για να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Η ΤΣΣΚΑ από την άλλη με μια αψεγάδιαστη σεζόν τερματίζοντας στην πρώτη θέση στην κανονική περίοδο θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Μέχρι στιγμής δείχνει να ανατρέπει την εις βάρος της κατάσταση καθώς από το 3-0 που βρέθηκε πίσω έχει μειώσει την σειρά σε 3-2 και έχει το μομέντουμ με το μέρος της. Δύο ομάδες που προσέχουν πολύ τα μετόπισθεν και προσπαθούν να μην δίνουν ευκαιρίες στις ομάδες με παίκτη παραπάνω. Η Αβανγκάρντ Ομσκ ενώ είχε μια από τις δυνατότερες έδρες στην κανονική περίοδο, στα πλέι οφ οι περισσότερες νίκες της έρχονται στα εκτός έδρας.

Αν κάποιος διαβάσει όλα αυτά θα κλείσει προς το διπλό της ΤΣΣΚΑ, αλλά από την στιγμή που στα γήπεδα στην Ρωσία υπάρχει κόσμος στις εξέδρες, η ομάδα από το Ομσκ έχει μια χρυσή ευκαιρία να κλείσει την σειρά στο σπίτι της γιατί μετά σε 7ο παιχνίδι τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Γι’ αυτό τον λόγο θα επιλέξω την νίκη της Αβανγκάρντ Ομσκ με την κάλυψη της ισοπαλίας (1Χ) στο 1.70.

Με όπλο την έδρα

Θα κλείσουμε με προγνωστικά από τους τελικούς του πρωταθλήματος της 2ης κατηγορίας της Ελβετίας και το παιχνίδι ανάμεσα στην Αζόιε και την Κλότεν. Η σειρά βρίσκεται στο 3-2 υπέρ της Αζόιε. Ο νικητής θα παίξει μπαράζ με τον τελευταίο της 1ης κατηγορίας σε μια σειρά των 7 αγώνων για την άνοδό τους στα μεγάλα σαλόνια. Η Αζόιε έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει άνοδο μετά από 4 χρόνια, ενώ η Κλότεν βίωσε για πρώτη φορά τον υποβιβασμό το 2018 και φέτος κάνει τη 2η της απόπειρα για άνοδο.

Στην κανονική διάρκεια η Αζόιε τερμάτισε 1η, ενώ από κάτω της ήταν η Κλότεν. Μέχρι στιγμής στην σειρά των αγώνων η Αζόιε εμφανίζεται πιο δυνατή. Στα δύο παιχνίδια μέχρι στιγμής στην έδρα της έχει 2/2 με συνολικό σκορ 9-0! Και οι δύο ομάδες έμοιαζαν να στηρίζονται στην έδρα τους, μέχρι προχθές που η Αζόιε με μεγάλη εμφάνιση έκανε το μπρέικ που της δίνει μεγάλο αβαντάζ να κλείσει την σειρά στην έδρα της σήμερα.

Ισοδύναμες ομάδες στα χαρτιά. Πιο έμπειρη σαφώς η Κλότεν λόγω πολυετούς εμπειρίας στην 1η κατηγορία. Αλλά εγώ θα εμπιστευθώ την έδρα της Αζόιε που δεν έχει δεχτεί γκολ μέχρι στιγμής εκεί στους τελικούς, και θα επιλέξω τον άσσο στο 2.30. Για όποιον θέλει να παίξει πιο safe μπορεί να επιλέξει την νίκη της Αζόιε σε παράταση και πέναλτι στο 1.83.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
19:00
Αβανγκάρντ Ομσκ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
1.70
Μονό
20:45
Αζόιε – Κλότεν
1
2.30
Μονό
21:30
Ίνγκολσταντ - Εϊσμπάρεν Βερολίνου
2 (extra time)
1.78
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις