Παιχνίδι υπομονής στον πρώτο ημιτελικό

Στοίχημα

Καλησπέρα σας. Γενικά πρέπει να επανέλθουμε στα ταμεία. Και αυτό θα ξεκινήσει από το σημερινό μας στοίχημα όπου θα έχουμε δύο επιλογές από το παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι.

Στοίχημα: Παιχνίδι υπομονής στην αρχή

Όπως προανέφερα και στην εισαγωγή μου θα ασχοληθούμε με το Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι. Όπως ξέρετε και όπως το έχω ξαναπεί σε αυτά τα παιχνίδια αν και οι ομάδες έχουν πολύ ποιοτικούς παίκτες, στην αρχή μπαίνουν αναγνωριστικά. Και ειδικά στο πρώτο ματς των ημιτελικών θεωρώ ότι δε θα έχουμε γκολ μέχρι το 28’.

Το δεύτερο στοίχημά μας έρχεται αργά στο παιχνίδι. Σύμφωνα με το σκεπτικό μου και με την προσέγγισή μου, αλλά και με την στατιστική των δύο ομάδων θεωρώ ότι θα επιτευχθεί κάποιο γκολ προς το τέλος του παιχνιδιού. Εκεί δηλαδή που οι γηπεδούχοι σκοράρουν 13 γκολ και δέχονται 2 μεταξύ 76’ – 90’, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν 13 γκολ υπέρ και 3 κατά. Το να υπάρξει κάποιο γκολ μετά το 69’ τιμάται στο 1.88.

Δυνατό σημείο 

Και κλείνω τις επιλογές μου στο στοίχημα με το ίδιο παιχνίδι. Όπως είπα προηγουμένως, στην αρχή οι δύο ομάδες θα παίξουν αναγνωριστικά και δε θα πάρουν πολλά ρίσκα. Επίσης, από τα πρωταθλήματά τους είναι ιδιαίτερα καταπονημένες και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι φρέσκες. Η Τσέλσι πρωτίστως θα κατέβει ώστε να μη δεχτεί γκολ. Θεωρώ όμως πως το παιχνίδι θα έχει 1-2 γκολ. Αγοράζω το 2.05 στο να υπάρξουν παραπάνω γκολ στο β’ ημίχρονο. Τέλος, ιδιαίτερη έφεση έχουν οι δύο ομάδες στο σκοράρισμα στο δεύτερο μέρος με 29 γκολ έκαστη.

Καλή τύχη.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι
Περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχ.
2.05
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι
Over 0,5 από 69:00 ως λήξη
1.88
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις