Τοπικό ντέρμπι στη Μόσχα με γκολ

γκολ

Καλημέρα αγαπητοί Κουβανέζοι και μη. Δεν πέρασε η τελευταία μας πρόταση με τα γκολ στον Άγιαξ που έμεινε στο 1-1 με την Ουτρέχτη, όπως και το goal/goal της Λέστερ με την Γουέστ Μπρομ και είχαμε μια κακή μέρα, αλλά προχωράμε! Σήμερα θα ασχοληθώ με ένα ντέρμπι με παράδοση στα γκολ στη Ρωσία και άλλα δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια από Λευκορωσία και Ελβετία. Πάμε για ανάλυση!

Γκολ στη Μόσχα

Η Σπαρτάκ Μόσχας έπεσε θύμα έκπληξης και έχασε στην έδρα της με 3-0 από την Ούφα και έμεινε στην 3η θέση με 47 βαθμούς. Οι Λάρσον και Σομπόλεφ με 12 γκολ έκαστος είναι η αιχμή του δόρατος των Ρώσων Σπαρτιατών και ακολουθεί ο, γνώριμος από τα ελληνικά γήπεδα. Πόνσε με 9 τέρματα. Στα 5 τελευταία παιχνίδια εντός έδρας η Σπαρτάκ έχει 3-0-2 με σύνολο τερμάτων 15-7 και οι 3 νίκες της συνοδεύτηκαν από over 3,5. Απόντες οι Μπακάεφ και Γκίγκοτ.

Η έτερη ομάδα της Μόσχας, η ΤΣΣΚΑ, έχασε με 3-0 εκτός έδρας από την Λοκομοτίβ Μόσχας και έμεινε 5η με 46 βαθμούς όσοι και η Ρουμπίν Καζάν και με αυτό το αποτέλεσμα πήρε φωτιά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και όλα θα κριθούν τις τελευταίες αγωνιστικές. ”Άσφαιρος” εδώ και 4 αγωνιστικές ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Βλάσιτς με 11 γκολ όπου χρειάζεται ένα ακόμη για να ισοφαρίσει το ρεκόρ καριέρας του και το κίνητρο είναι μεγάλο για να σκοράρει. Η ΤΣΣΚΑ στις 5 τελευταίες εξορμήσεις της έχει απολογισμό 2-0-3 με σύνολο τερμάτων 6-9 και 5/5 over 2,5 & 4/5 goal /goal. Απόντες οι Μποχίνεν, Φερνάντες, Καρπόφ, Κουτσάεφ και Μάγκνουσον.

Εκτίμηση: Η παράδοση στη Μόσχα δείχνει πολύ γκολ καθώς οι 5 τελευταίες συναντήσεις τους εμφάνισαν 4/5 goal/goal & over 2,5 αλλά και η φόρμα των δύο ομάδων, όπως έγραψα και πιο πάνω, και θα πάω με το απλό όριο στα γκολ.

Αξία στο αμφίτερμα του αουτσάιντερ

Η πρωταθλήτρια Γιουνγκ Μπόις δείχνει ότι και φέτος ο τίτλος ήταν προσωπική υπόθεση και το αποδεικνύει συνεχώς. Τελευταία νίκη με 2-1 στη Ζυρίχη επί της τοπικής ομάδας και έφτασε τους 69 βαθμούς 6 αγωνιστικές πριν το τέλος. Οι κιτρινόμαυροι στο 2ο μισό του πρωταθλήματος είναι πιο χαλαροί έχοντας πάρει απόσταση ασφαλείας από την 2η Βασιλεία με 26 βαθμούς και στα 5 τελευταία παιχνίδια έχουν 2/5 goal/goal. Ως γηπεδούχος με την σημερινή της αντίπαλο η ομάδα έχει 5/5 νίκες στα πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια και 3/5 εμφάνισαν αμφίτερμα, γιατί όχι και σήμερα;

Η Σιόν πέτυχε εντυπωσιακή νίκη μέσα στη Σερβέτ με 5-3 και, αν και τελευταία με 30 βαθμούς, έχει πιθανότητες στις 6 τελευταίες αγωνιστικές να σώσει τη χρονιά. Στις 5 τελευταίες εξορμήσεις τις έχει 2-2-1 με σύνολο τερμάτων 10-9 με 4/5 goal/goal. Το κίνητρο τεράστιο για τους φιλοξενούμενους σήμερα για θετικό αποτέλεσμα.

Εκτίμηση: Βάσει κινήτρου που μονοπωλεί την πλευρά των φιλοξενούμενων και την συνέπειά τους στο αμφίτερμα, θα το τιμήσω σε αυτό το ματς μιας και το βρίσκουμε και σε αρκετά καλή τιμή – σχεδόν διπλασιασμού.

Με γκολ και φόρα στη Λευκορωσία

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Γκόμελ στη Λευκορωσία μετά και από τη νίκη της επί της Ντινάμο Μινσκ με 2-1 εκτός έδρας και βρίσκεται στην 5η θέση με 10 βαθμούς. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδος και της κατηγορίας, Σολοβέι, βρίσκεται σε καλή φόρμα και συνεχίζει τον ρυθμό του από πέρσι όπου στην 2η Εθνική της Λευκορωσίας αναδείχθηκε 1ος σκόρερ με 21 γκολ. Οι νεοφώτιστοι έχουν ως τώρα στο πρωτάθλημα 3-1-1 με μοναδική ήττα από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με 3-2 έχοντας σκοράρει 2 τουλάχιστον τέρματα σε 4/5 αγώνες.

Η Ζόντινο από την άλλη, δεν ξεκίνησε με το καλύτερο τρόπο φέτος μετά και από την βαριά ήττα με 4-1 στην έδρα της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, που την άφησε στην 10η θέση με 6 βαθμούς. Η περσινή τριταθλήτρια της λευκορώσικης Premier League έχει ως τώρα 2-0-3 με σύνολο τερμάτων 3-8.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και σκοράρει ακατάπαυστα, αλλά περιμένω και αντίδραση από τους φιλοξενούμενους και προβλέπω αρκετά ανοιχτό παιχνίδι. Θα πάω κι εδώ με το απλό όριο στα γκολ σε καλή τιμή, επίσης.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
16:30
Σπάρτακ Μόσχας - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Over 2,5
1.85
Δυάδα απόδοσης 3.61
17:00
Γιούνγκ Μπόις - Σιόν
Goal/goal
1.93
20:45
Γκόμελ - Ζοντίνιο
Over 2,5
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις