Λίγο πριν την τελική ευθεία

Προγνωστικά στοιχήματος

Γεια και χαρά σε όλους. Επιστροφή στην δράση στο ισπανικό πρωτάθλημα με ολοένα και πιο ενδιαφέροντες αγώνες καθώς τίποτα δεν έχει κλειδώσει, τίτλος, ευρωπαϊκή έξοδος, υποβιβασμός, οπότε κάθε αγωνιστική θα έχει ένταση και σασπένς μέχρι τέλους. Πάμε να δούμε λοιπόν στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος τί έχει το μενού για σήμερα.

Προγνωστικά στοιχήματος La Liga

Η αγωνιστική ημέρα αρχίζει με τον αγώνα Έλτσε – Λεβάντε. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για την παραμονή τους, αλλά τα δεδομένα δεν είναι υπέρ τους. Μαχητική και σκληρή ομάδα, αλλά με μια νίκη στα τελευταία δέκα παιχνίδια της, ξέρει ότι χρειάζεται υπέρβαση για να τα καταφέρει. Στο εντός παιχνίδι με τη Βαγιαδολίδ έμεινε στο 1-1 και της αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Προηγήθηκε νωρίς, έδωσε μπάλα στον αντίπαλο και προσπάθησε να κρατήσει το 1-0 υπέρ της, δεν αξιοποίησε κάποια από τις λιγοστές αντεπιθέσεις που έκανε και στο τέλος δεν άντεξε στην πίεση και ισοφαρίστηκε. Κακό αποτέλεσμα, εμφάνιση που αφήνει ελπίδες.

Η Λεβάντε από την άλλη βρίσκεται σε περίεργη κατάσταση. Φαίνεται σαν να έριξε στροφές μετά από τον αποκλεισμό της στον ημιτελικό κυπέλλου από την Μπιλμπάο. Μετά από εκείνο το παιχνίδι νίκησε στο τοπικό ντέρμπι την Βαλένθια και την ουραγό Εϊμπάρ. Στα υπόλοιπα 5 παιχνίδια που έδωσε (Σοσιεδάδ, Μπέτις, Ουέσκα, Βιγιαρεάλ, Σεβίλλη) έχασε σε κάποια από αυτά με χαρακτηριστική άνεση. Βαθμολογικά είναι άνετη, μαθηματικά μόνο κυνηγάει Ευρώπη και απειλείται με υποβιβασμό και ίσως αυτό την έχει αποπροσανατολίσει.

Η μεν γηπεδούχος θέλει την νίκη, η δε φιλοξενούμενη δεν ξέρει τι θέλει. Μεγάλη η ανάγκη της Έλτσε για βαθμούς και πετυχαίνει μια αψυχολόγητη και σε κακό φεγγάρι Λεβάντε, άλλο θέλω, άλλο μπορώ όμως. Η ανάγκη όμως την βοηθάει να σκοράρει γιατί είναι και αναγκασμένη να το κάνει, η Λεβάντε έχει την ποιότητα να βάλει και αυτή ένα γκολ και να δικαιώσει την επιλογή του αμφιτέρματος που θα ποντάρω για τα προγνωστικά στοιχήματος.

Από τα υπόλοιπα ζευγάρια στην αναμέτρηση Βαγιαδολίδ – Κάντιθ, βρίσκω σε αρκετά καλή απόδοση τον άσο των γηπεδούχων για να πάρουν μια σημαντική νίκη για την παραμονή. Λάθος θεωρώ το σετ αποδόσεων στον αγώνα Ρεάλ – Μπέτις, αλλά θα ποντάρω στα πολλά τέρματα καθώς επιθετικά είναι, τουλάχιστον, αξιόπιστες.

Από τα προγνωστικά στοιχήματος θα παιχτούν σε δυάδα το αμφίτερμα με τα γκολ του Ρεάλ – Μπέτις και μονό ο άσος της Βαγιαδολίδ.

Αυτά από εμένα, αύριο πάλι. Καλή συνέχεια.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 2.85
15:00
Έλτσε - Λεβάντε
Goal/goal
1.83
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπέτις
Over 2,5
1.57
Μονό
17:15
Βαγιαδολίδ - Καντίθ
1
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις