Επιχείρηση διάσωσης… part 2

Scorakias

Στα… γνώριμα μονοπάτια των «διασώσεων» θα πορευτώ και στο πρόγραμμα του Σαββάτου. Μετά την Εμεν, η Φένλο παίρνει σειρά στα προγνωστικά όπου επιλέγω ασιατικό ποντάρισμα, ευελπιστώντας να ξεκινήσει την αντεπίθεση της από το Ρότερνταμ.

Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Combo φαβορί και ασιατικό αουτσάιντερ

Η επιχείρηση διάσωσης θα ξεκινήσει με την… ταλαιπωρημένη Φένλο που αγωνίζεται στην έδρα της Σπάρτα Ρότερνταμ. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ελπιδοφόρα τον δεύτερο γύρο, αλλά έκτοτε έχασαν τον… προσανατολισμό τους και κατάφεραν να μπλέξουν σε σενάρια παραμονής. Μετρούν δέκα σερί ήττες και πλέον καλούνται να αποφύγουν τα χειρότερα στα πέντε τελευταία ματς. Ευελπιστούν, ακόμα και χωρίς τον Γιακουμάκη, να επιστρέψουν με βαθμό/–ούς από το Ρότερνταμ κόντρα σε μια αδιάφορη ουσιαστικά ομάδα που έχει πιάσει το ταβάνι. Περιορίζω το ρίσκο με ασιατικό και επιλέγω το διπλό με -1.

Θα εμπιστευθώ στα προγνωστικά μου και την Αϊντχόφεν κόντρα στην Γκρόνινγκεν. Οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν πολλές δυσκολίες φέτος και η 2η θέση αποτελεί πλέον το «ταβάνι» τους. Παλεύουν με την Άλκμααρ που την Κυριακή δοκιμάζεται στο Άμστερνταμ κόντρα στον επίδοξο πρωταθλητή Αγιαξ και έτσι έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν στο +3. Εκτιμώ πως δεν θα σπαταλήσουν την ευκαιρία και κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς μετ τα αποτελέσματα και των δύο ομάδων να αβαντάρουν το χαμηλό σκορ. Under τα τέσσερα από τα έξι τελευταία ματς της PSV, under τα οκτώ από τα δέκα τελευταία των βορείων.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
19:45
Σπάρτα Ρότερνταμ– Φένλο
2 +1 AH
1.92
Μονό
19:45
PSV Αϊντχόφεν – Γκρόνινγκεν
1 & under 3,5
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις