Στα λημέρια των play out

Κουπόνι Σαββάτου

Καλημερίζω το κοινό του koubanezos.gr. Κατέφθασε ακόμα ένα Σαββατοκύριακο, με πολλούς αγώνες και γεμάτο κουπόνι Σαββάτου. Δύο αγώνες από Ελλάδα περιλαμβάνει το σημερινό μενού.

Κουπόνι Σαββάτου: Το κύπελλο, παραμονή και 2.15

Ξεκινάμε τα προγνωστικά από την μεσημεριανή αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες». Έχουν καθαρίσει από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οι γηπεδούχοι με την υπόθεση παραμονή. Το σύνολο του Αργύρη Γιαννίκη πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις φέτος, ακόμα και απέναντι στις ομάδες με μεγαλύτερη δυναμική. Βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου και την Μ. Τετάρτη δίνει τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό, στην ρεβάνς του 1-1 στα Γιάννενα. Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, έχει την ευκαιρία για αλλαγές και δοκιμές ο τεχνικός της ομάδας.

Από την άλλη, η ομάδα του Αγρινίου δίνει μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία. Πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα την προηγούμενη αγωνιστική και είναι ακόμα στο κόλπο της παραμονής. Ισοβαθμεί με την ΑΕΛ στην τελευταία θέση βαθμολογίας. Δύσκολη η σημερινή έξοδος, αλλά το κίνητρο είναι τεράστιο.

Το μυαλό των γηπεδούχων δεν μπορεί να μην είναι στον μεσοβδόμαδο επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό. Να μπλέξει με την παραμονή αποκλείεται και είναι ευκαιρία για ξεκούραση. Από την άλλη οι «Αγρινιώτες», θα βάλουν τα δυνατά τους για να πάρουν το τρίποντο. Θα ψάξουν το γκολ και θεωρώ ότι θα σκοράρουν πρώτοι στην αναμέτρηση. Κάτι τέτοιο πληρώνει στο 2.15.

Ο χαμένος… χάνεται 

Φεύγουμε… οδικώς από τα Γιάννενα και πάμε στην Λάρισα. Ακόμα ένα ντέρμπι για την παραμονή. Σημαντικός ο πόντος που πήρε στην Λαμία η ΑΕΛ. Έφτασε τέσσερις αγώνες χωρίς ήττα (2Ν, 2Ι) όμως χρειάζεται νίκη για να ξεκολλήσει από τα τάρταρα. Πραγματικός τελικός ο σημερινός.

Μια πολύ μεγάλη ευκαιρία σπατάλησε ο ΟΦΗ να αυξήσει περισσότερο τις πιθανότητες της παραμονής, όταν προηγήθηκε κόντρα στον Ατρόμητο με το πέναλτι του Ντε Γκούζμαν, όμως δεν απέφυγε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις για το τελικό 1-1. Έτσι διατηρήθηκε πολύ κοντά στην τελευταία δυάδα της βαθμολογίας, στην οποία θα βρεθεί σίγουρα σε περίπτωση ήττας σήμερα στο πολύ σημαντικό ματς μέσα στην Λάρισα.

Θέλουν την νίκη και οι δύο ομάδες, όμως θεωρώ ότι πρώτα θα κοιτάξουν να εξασφαλίσουν το μηδέν παθητικό και έπειτα, να ψάξουν το γκολ. Το 0-0 ως σκορ ημιχρόνου το βρίσκουμε στο 2.50 και πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
15:00
ΠΑΣ Γιάννενα - Παναιτωλικός
Anytime score: 0-1
2.15
Μονό
17:15
ΑΕΛ - ΟΦΗ
Ακριβές σκορ 1ου ημίχρόνου: 0-0
2.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις