Αγγλική τριπλέτα με υψηλές αξίες

Προγνωστικά

Δε ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά σιγά σιγά όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα ολοκληρώνονται. Τα προγνωστικά φυσικά συνεχίζονται και εννοείται Σάββατο χωρίς Αγγλία δε γίνεται. Τρία παιχνίδια ξεχώρισα για σήμερα με αρκετά δυνατές αποδόσεις.

Προγνωστικά Αγγλίας: Καυτή η Γουίμπλεντον 

Για τη League 1 η Ίπσουιτς υποδέχεται στο «Πόρτμαν Ρόουντ» την τρομερή το τελευταίο καιρό Γουίμπλεντον. Ήττα με κάτω τα χέρια με 3-0 για την Ίπσουιτς απέναντι στη Νόρθαμπτον. Τα πέντε σερί χωρίς να σκοράρει έφτασε η ομάδα του Πολ Κουκ. Η Γουίμπλεντον από την άλλη νίκησε και την Όξφορντ και έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες. Προ δύο εβδομάδων μάλιστα η Γουίμπλεντον επικράτησε εύκολα με 3-0 απέναντι στην Ίπσουιτς ξεκινώντας το ντεμαράζ της.

Αντικειμενικά δε γίνεται να συνεχίσει με τόσο κακές εμφανίσεις η Ίπσουιτς. Μια ομάδα που εντός έδρας είναι σταθερά αποτελεσματική και τρέχει σερί οκτώ αήττητων παιχνιδιών. Η καυτή Γουίμπλεντον φυσικά και μπορεί να συνεισφέρει σε παιχνίδι με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Κοντά στο τριπλασιασμό πληρώνει το combo και θα το τιμήσω.

Επιβεβαιώνει τα προγνωστικά η Κέιμπριτζ

Η ευχάριστη έκπληξη της φετινής League 2, Κέιμπριτζ, υποδέχεται την Στίβενεϊτζ. Η αρμάδα του εξαιρετικού Μαρκ Μπόνερ πέρασε και από την Λέιτον Όριεντ με το ευρύ 4-2. Στον αντίποδα η Στίβενεϊτζ συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες μετά το παιχνίδι απέναντι στη Τσέλτεναμ, αν και δεν έπαιξε άσχημα.

Στοιχηματικά ο άσσος φυσικά και έχει αξία. Επικίνδυνη ομάδα η Στίβενεϊτζ, αλλά το μομέντουμ και η ψυχολογία της Κέιμπριτζ δύσκολα κοντράρονται. Με ενδεχόμενη νίκη σήμερα οι γηπεδούχοι κλειδώνουν άνοδο και ονειρεύονται τίτλο. Θεωρώ πως θα επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά με μια νίκη – άνοδο.

Η παράδοση και το μομέντουμ λένε Όλνταμ

Η Όλνταμ υποδέχεται στο «Μπούνταρι Παρκ» την υποβιβασμένη Γκρίμσμπι. Σε πολύ καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν εξαιρετικό finish στη σεζόν υπό τις οδηγίες του Κιθ Κερλ. Τελευταίο παιχνίδι η ευρεία εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Χάρογκεϊτ με 3-0. Η Γκρίμσμπι από την άλλη μετά την εντός έδρας ήττα μεσοβδόμαδα από τη Μόρκαμ, αποχαιρετά πρακτικά τη κατηγορία.

Η αλήθεια είναι πως το περίμενα ποιο ανοιχτό το σετ μετά την καταδικαστική ήττα της Γκρίμσμπι. Η Όλνταμ έχει καλό μομέντουμ και απέναντι σε μια άδεια ψυχολογικά ομάδα, με τη χειρότερη άμυνα στη κατηγορία θεωρώ πως έχει το πρώτο λόγο. Η παράδοση στη συγκεκριμένη έδρα δεν ευνοεί τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έχουν να νικήσουν από το ’97 (πάνω από δέκα χρόνια έπαιζαν σε διαφορετικές κατηγορίες). Αρκετά ψηλά τιμάται ο άσσος για εμένα και θα τον επιλέξω.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας!
Μονό
17:00
Ίπσουιτς - Γουίμπλεντον
Goal/goal & over 2,5
2.82
Μονό
17:00
Κέιμπριτζ - Στίβενεϊτζ
1 & under 4,5
2.10
Μονό
17:00
Όλνταμ - Γκρίμσμπι
1
2.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις