Μόνο η έδρα δεν αρκεί στη Μαρσέιγ

Προγνωστικά Γαλλίας

Μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα προγνωστικά Γαλλίας της Παρασκευής η σημαντική (για την Μαρσέιγ) αναμέτρηση στο “Ογκίστ Ντελόν” της Ρεμς.

Προγνωστικά Γαλλίας: Δεν χαρίζει η Ρεμς

Άλλη μία ισοπαλία για τη Ρεμς, άλλο ένα ματς αήττητη (9ο σερί, 2-7-0), με την ομάδα του Νταβίντ Γκιγιόν να βρίσκεται στην 11η θέση (41 βαθμοί), ασφαλής και χωρίς να έχει ρεαλιστικούς στόχους πλέον στα εναπομείναντα 5 παιχνίδια. Βέβαια, δε χαρίζεται και σε κανέναν και ούτε πρόκειται να δώσει βαθμούς. Έχει ξεχάσει να χάνει στο “Ογκίστ Ντελόν” (τελευταία ήττα το 0-1 από την Νιμ στις 22 Νοέμβρη ’20), έκτοτε τρέχει αήττητο σερί 11 αγώνων για το πρωτάθλημα (3-8-0), με τα τελευταία 7 εξ αυτών να είναι ισοπαλίες, ενώ διατηρεί και την 3η καλύτερη άμυνα εντός (15 γκολ). Ο Γκιγιόν δείχνει να δοκιμάζει διάφορα πράγματα στα δύο τελευταία παιχνίδια, άφησε στην άκρη το επιτυχημένο 4-1-4-1 και χρησιμοποίησε το 4-3-3 και το 4-4-2 (δίδυμο στην επίθεση οι Ντιά και Τουρέ, 17 τέρματα μαζί) στα δύο τελευταία με Νις και Μετς αντίστοιχα (αμφότερα 0-0).

Πολύ σημαντικό τρίποντο για τη Μαρσέιγ το εντός με την Λοριάν, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς με ποιον τρόπο ήρθε (στο 91′ το γκολ της νίκης). Μπαμ έκαναν οι ελλείψεις πίσω των Άλβαρο και Τσαλέτα Τσαρ, κάθε αντεπίθεση της Λοριάν “μύριζε” γκολ. Εκμεταλλεύτηκε πάντως την γκέλα της Λανς (1-1 στη Βρέστη) και την πλησίασε στον πόντο (52 βαθμοί). Τέταρτη νίκη σε έξι αναμετρήσεις με τον Σαμπάολι στον πάγκο (όλες εντός βέβαια), στα δύο ως φιλοξενούμενη με τον Αργεντίνο τεχνικό, έχασε εύκολα στη Νις (3-0) και ήρθε ισόπαλη με Μονπελιέ (3-3). Συνολικά ως φιλοξενούμενη, ενώ ξεκίνησε την σεζόν με 5 “διπλά” στα πρώτα 6 εκτός παιχνίδια της, ακολούθησε (και τρέχει ακόμη) ένα αρνητικό σερί 10 αγώνων πρωταθλήματος χωρίς νίκη (0-5-5). “Φτωχή” παραγωγικά στις εξορμήσεις τις, ίσα που αγγίζει τις 8 τελικές ανά αγώνα ενώ έχει και μία από τις χειρότερες εκτός έδρας επιθέσεις της Ligue 1 (18 γκολ σε 16 ματς). Παραμένει τιμωρημένος ο Τσαλέτα Τσαρ, επιστρέφει ωστόσο ο σημαντικός στόπερ Άλβαρο.

Παραδοσιακά δυσκολεύονται οι Μασσαλοί κόντρα στην Ρεμς (μόλις 3 νίκες σε 13 παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας, χωρίς ήττα η Ρεμς στα τέσσερα τελευταία μέσα-έξω). Ίσόπαλο και το παιχνίδι του πρώτου γύρου (1-1).

“Κλείνει το μάτι” στην Ρεμς ο ρέφερι Έρικ Βατελιέ, αήττητοι οι “ερυθρόλευκοι” μαζί του σε 11 αναμετρήσεις μέσα-έξω (6-5-0). Από τα φετινά στατιστικά του, ξεχωρίζει η συχνή εμφάνιση του αμφίσκορου (13 στα 21 ματς).

Μονόπλευρο ουσιαστικά το ενδιαφέρον στα αποψινά προγνωστικά Γαλλίας, με την Μαρσέιγ να διεκδικεί την 5η θέση. Δεν περιμένω βέβαια την Ρεμς να αδιαφορήσει. Αναμένω ένα προσεκτικό παιχνίδι σε πρώτη φάση και απ’ τις δύο (σίγουρα δεν θέλει άλλο ένα αγχωτικό 3-2 ο Σαμπάολι). Επομένως θα ποντάρουμε στο αρκετά πιθανό σενάριο να σημειωθεί γκολ μετά το 28ο λεπτό του αγώνα και θα ρισκάρουμε και στο 1-1 ακριβές σκορ σε καλές τιμές.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Ρεμς - Μαρσέιγ
Πρώτο γκολ μετά το 28'
2.02
Fun Bet
22:00
Ρεμς - Μαρσέιγ
1-1 ακριβές σκορ
6.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις