Προγνωστικά σε Γερμανία και Euroleague

Προγνωστικά μπάσκετ

Καλημέρα σε όλους. Χθες η Χίμκι μας δικαίωσε και περάσαμε από το ταμείο. Για σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ το ενδιαφέρον μας είναι σε BBL και φυσικά στην Euroleague.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1384949804120395783

Άλμπα Βερολίνου – Μπραουνσβάιγκ

Εξ αναβολής αγώνας για την 29η αγωνιστική της BBL με την Άλμπα (23-5) να υποδέχεται την Μπραουνσβάιγκ (10-18). Η Άλμπα δεν αγωνίστηκε το Σάββατο στο Final 4 του κυπέλου Γερμανίας, καθώς βρέθηκε θετικό κρούσμα στην αντίπαλό της, Γκέτινγκεν, μία ώρα πριν την έναρξη του τουρνουά. Πριν δέκα μέρες κέρδισε πολύ δύσκολα την αδύναμη φέτος Γκίσεν με 96-102. Δεν έχει άλλες υποχρεώσεις φέτος καθώς αποκλείστηκε από την συνέχεια της Euroleague. Αμφίβολος ο σέντερ Κουμάντζε ενώ επέστρεψε ο γκαρντ Μάοντο Λο.

Από την άλλη, η Μπραουνσβάιγκ μετά την νίκη-έκπληξη επί της Μπάγερν ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την πρωτοπόρο Λούντβιγκσμπουργκ με 71-107. Δύσκολα θα κινδυνεύσει για υποβιβασμό και δεν προλαβαίνει τα play offs.

Οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν άλλες δύο φορές φέτος. Μία για το κύπελο με την Μπρουνσβάιγκ να διαλύεται με σαράντα πόντους διαφορά και μία για το πρωτάθλημα με την Άλμπα να κερδίζει ξανά, αλλά πιο δύσκολα αυτή τη φορά.

Εκτίμηση: Ευκαιρία για ξεμούδιασμα για την ομάδα της Άλμπα. Η Μπραουνσβάιγκ έκανε την υπέρβασή της με την Μπάγερν και το ρόστερ της δεν έχει την ποιότητα για να κάνει δεύτερο μεγάλο εκτός έδρας παιχνίδι. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε με την νίκη της Άλμπα με χάντικαπ διψήφιας διαφοράς.

Προγνωστικά μπάσκετ και στη Euroleague

Δεύτερο παιχνίδι της σειράς, με την Εφές να υποδέχεται ξανά την Ρεάλ Μαδρίτης. Στο πρώτο παιχνίδι, η Εφές διέλυσε τη Ρεάλ με 90-63. Μπομπουά ,Σανλί και Λάρκιν ήταν εξαιρετικοί ενώ από τους Μαδριλένους διασώθηκαν μόνο οι Τόμπκινς και Ταβάρες.

Η ποιότητα που είχε η Ρεάλ μέχρι πέρυσι δεν είναι η ίδια και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Ράντολφ και τη φυγή για το ΝΒΑ των Ντεκ και Καμπάτσο κάνει το έργο της στη σειρά πιο δύσκολο. Δεν μπορεί κάποιος να την ξεγράψει από τη σειρά, καθώς η εμπειρία από τέτοιους αγώνες είναι τεράστια.

Από την άλλη, η Εφές αυτή την περίοδο είναι σε καταπληκτική κατάσταση. Οι Λάρκιν και Μίσιτς έχουν βρει ρυθμό με αποτέλεσμα να κάνουν ότι θέλουν τους αντίπαλούς τους.

Εκτίμηση: Η Εφές αυτή τη στιγμή μοιάζει τουλάχιστον μία σκάλα πάνω από την Ρεάλ όμως δείχνει πολλές φορές… αφελής ειδικά όταν έχει κερδίσει το πρώτο παιχνίδι με τεράστια διαφορά. Αυτό και σε συνδυασμό με την φανέλα της Ρεάλ μας οδηγεί στο να εμπιστευτούμε την ισπανική ομάδα, με αβάντζο, σκεπτόμενοι ότι μπορούν να κάνουν την έκπληξη.

ΥΓ. Στα μεγάλα παιχνίδια εμφανίζονται οι ηγέτες των ομάδων. Η ώρα του Σέρχιο Γιούλ έφτασε και το οver 7,5 πόντων του που δίνεται είναι πολύ μικρό για την κλάση του και θα μπει στα προγνωστικά μπάσκετ.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
20:00
Άλμπα - Μπραουνσβάιγκ
1 (-13,5)
2.02
Μονό
20:00
Εφές - Ρεάλ Μαδρίτης
2 (+10,5)
1.89
Μονό
20:00
Εφές - Ρεάλ Μαδρίτης
Γιούλ over 7,5 πόντους
1.89
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις