Με όνειρο μια θέση στα playoffs

Προγνωστικά NBA

Χαιρετισμούς στους απανταχού Κουβανέζους/ες! Επιστροφή στη στήλη μας μετά από αποχή μερικών ημερών. Σήμερα στα προγνωστικά NBA μας θα εστιάσουμε στις νίκες των Νιου Γιορκ Νικς και των Σικάγο Μπουλς που και για τους δύο έχουν μεγάλη σημασία στο κυνήγι για τα play offs. Αναλύουμε παρακάτω…

Προγνωστικά NBA: Νιου Γιορκ Νικς – Ατλάντα Χοκς

Για άλλη μια φορά, παιχνίδι υψηλής σημασίας για τους Νικς, κάτι το οποίο θα ακουγόταν πολύ περίεργο αν το λέγαμε στις αρχές τις σεζόν αναλογιζόμενοι τις βλέψεις της ομάδας αρχικά. Βρισκόμαστε όμως ένα βήμα πριν τα play offs και τόσο οι Νικς όσο και οι Χοκς έχουν θέσει γερά τα θεμέλια για μια θέση σε αυτά.

Και οι δύο ομάδες ονειρεύονται το πλεονέκτημα έδρας και γι’ αυτό μάχονται. Back to back αγώνας και για τους δύο, με τους Νικς να είναι ξεκούραστοι στην έδρα τους και αυτός είναι και ο λόγος που τους θεωρώ φαβορί στα προγνωστικά ΝΒΑ.

Κλίβελαντ Καβαλίερς – Σικάγο Μπούλς

Rematch για τις δύο ομάδες μετά την μάχη τους στο Σικάγο την περασμένη Κυριακή. Οι Καβαλίερς ψάχνουν την πρώτη τους νίκη μετά από 8 σερί ήττες. Η ομάδα του Κλίβελαντ βλέπει το τρένο των play offs να απομακρύνεται πια, ειδικά μετά την αποχώρηση και του Ντράμοντ. Από την άλλη το Σικάγο μετράει δύο σερί εμφατικές νίκες, μία απέναντι στους Καβς και μία απέναντι στους πολύ ανώτερους τους ομαδικά Σέλτικς. Είναι μια ομάδα που μετά την προσθήκη του Νίκολα Βούσεβιτς μπορεί να ελπίζει σε μια θέση στα play-in.

Παρ’ όλα αυτά ο μεγάλος σούπερ σταρ τους Ζακ Λαβίν βρέθηκε θετικός στον Covid και θα απουσιάσει άρα αναμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
02:00
Κλίβελαντ Καβαλίερς - Σικάγο Μπουλς
Under 212,5
1.83
Μονό
03:00
Νιου Γιορκ Νικς - Ατλάντα Χοκς
1
1.91
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις