Αγγλικές επιλογές μέσα στο… σαματά

Προγνωστικά

Εμβόλιμη αγωνιστική στην Αγγλία και φυσικά τα προγνωστικά μας θα κινηθούν αναλόγως. Το Σαββατοκύριακο ήταν… περίεργο στοιχηματικά θα πω, για να μην δημιουργήσω αντιδράσεις. Μεγάλος… σαματάς γίνεται αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές, με ενδιαφέρον τόσο στη κορυφή, όσο και στην ουρά.

Προγνωστικά League 1: Πήρε τα πάνω της την κατάλληλη στιγμή

Η Μπέρτον υποδέχεται τη Λίνκολν στο «Pirelli stadium» σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Αυτό είναι από τη μεριά των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έδειξαν να συνέρχονται στο φινάλε, μετά από μια ντεφορμέ περίοδο. Η Μπέρτον από την άλλη, ασφαλής πρακτικά, απλά ψάχνει ένα καλό φίνις, μετά τη μεταμόρφωση υπό τις οδηγίες του Χάσελμπαϊνκ.

Σωστά μοιρασμένο το σετ, αφού οι γηπεδούχοι είναι εξαιρετικά επικίνδυνη ομάδα. Θεωρώ πως απέναντι στην αφελή αμυντικά Λίνκολν θα βρουν ευκαιρίες για γκολ. Η καλή Λίνκολν βέβαια, έχει τη ποιότητα και το κίνητρο για αποτέλεσμα και θεωρώ πως δε θα φύγει ηττημένη σήμερα.

Οφείλει να καθαρίσει σήμερα η Τσάρλτον

Η Πλίμουθ υποδέχεται στο «Home Park» την Τσάρλτον που παλεύει για την είσοδο στα πλέι οφ. Σε ένα ματς που φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη, η Τσάρλτον έμεινε στην ισοπαλία με την Ίπσουιτς. Must win το σημερινό με τη Πλίμουθ, καθώς ακολουθεί και το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Πίτερμπορο. Η Πλίμουθ με τη σειρά της πραγματοποίησε καλή εμφάνιση μετά από καιρό μένοντας στην ισοπαλία με την Μπέρτον.

Η Τσάρλτον απλά, ψυχρά, αν δε νικήσει ούτε σήμερα το θέμα πλέι οφ θα γίνει τρομερά δύσκολο. Η ομάδα κυνηγά αυτό το στόχο με ένα εξαιρετικό σερί 9 αήττητων παιχνιδιών. Απέναντι σε μια ουσιαστικά αδιάφορη ομάδα δε βλέπω τον τρόπο να γκελάρει και σήμερα.

Τα προγνωστικά συνηγορούν σε αρκετά γκολ

Η καυτή το τελευταίο καιρό Γουίμπλεντον υποδέχεται στο «Plough Lane» την εξίσου εντυπωσιακή Όξφορντ. Οι γηπεδούχοι με ένα εκπληκτικό ντεμαράζ, δείχνουν να ”κλειδώνουν” τη κατηγορία, κάτι που καθαρά βάσει ρόστερ άξιζε. Η ποιοτική Όξφορντ από την άλλη, είναι εντός πλέι οφ, αλλά έχει ματς περισσότερο από τους γύρω της. Όλοι οι βαθμοί μετράνε τώρα στο φινάλε και οι φιλοξενούμενοι έχουν καλό μομέντουμ.

Στοιχηματικά, καθαρή τριπλή το παιχνίδι, δε τολμάω να προβλέψω νικητή. Αυτό που έχει φυσικά αξία είναι τα γκολ σήμερα, αφού έχουμε δύο ομάδες σε τρομερό μομέντουμ επιθετικά. Οι μέσοι όροι τους είναι ψηλοί φέτος και η παράδοση θέλει γκολ στα μεταξύ τους. Φυσικά, το κίνητρο είναι διπλό, οπότε το χέρι πάει εύκολα στο αμφίτερμα και πάνω.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Combo
21:00
Μπέρτον - Λίνκολν
Χ2 & goal/goal
2.40
Combo
21:00
Γουίμπλεντον - Όξφορντ
Over 2,5 & goal/goal
2.12
Μονό
21:45
Πλίμουθ - Τσάρλτον
2
2.02
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις