Βλέμματα στις τέσσερις γωνίες της Τούμπας

Προγνωστικά

Καλημέρα στους απανταχού Κουβανέζους και κυρίως στις Κουβανέζες μας. Προγνωστικά μετά από καιρό έχει η στήλη, καθώς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης… στερέψαμε. Τελευταία επαφή θετική, με τον ΠΑΟΚ να περνάει με 1-0 από το ΟΑΚΑ και το ντέρμπι “δικεφάλων” για το κύπελλο.

Ξεκινώντας από τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι ετοιμοπόλεμος, όπως και ο Ινγκι Ινγκασον, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του στο γόνατο. Οι Καγκάβα, Περέιρα, Νινούα και Μιχάι παραμένουν στα πιτς.

Η εικόνα της ομάδας βέβαια αλλάζει σε κάθε αγώνα και από το ναδίρ μπορεί να φτάσει στο ζενίθ. Οι «ασπρόμαυροι» δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, ενώ σε αρκετούς αγώνες δεν έχουν καταφέρει να αξιοποιήσουν την πληθώρα των ευκαιριών που δημιουργούν.

Στον φιλοξενούμενο Ολυμπιακό, η κατάσταση είναι πιο ομαλή. Το πρωτάθλημα κατακτήθηκε και πλέον αγωνίζονται μόνο για το γόητρο, αλλά και για τον αγωνιστικό τους ρυθμό ενόψει του κυπέλλου. Ο Πέδρο Μάρτινς δεν έχει προβλήματα να διαχειριστεί και καλείται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Ο “δικέφαλος” του βορρά είναι αήττητος στην έδρα του την φετινή χρονιά, μετρώντας εννέα νίκες και πέντε ισοπαλίες. Στην αντίπερα όχθη, οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν δέκα εκτός έδρας νίκες, τρεις ισοπαλίες, καθώς και μία ήττα.

Βρίσκω λάθος στο σετ των αποδόσεων, καθώς οι γηπεδούχοι δίνονται ως φαβορί. Κοιτώντας την εικόνα των δύο ομάδων, ο καθείς καταλαβαίνει πως οι αποδόσεις δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα.

Θα στραφώ λοιπόν στα κόρνερ και στις τέσσερις γωνίες της Τούμπας. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είναι δύο ομάδες που αξιοποιούν τα «φτερά» της επίθεσής τους και διαθέτουν μπακ που προωθούνται συχνά. Επίσης, αμφότερες αποτελούν ομάδες με επιθετική προσήλωση. Βρίσκω αξία στο over 8,5 κόρνερ στον αγώνα σε απόδοση 1.95.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:30
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Over 8,5 κόρνερ
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις