«Πράσινο» από τους Ιταλούς για επιστροφή φιλάθλων στο Euro 2020

«Πράσινο» από τους Ιταλούς για επιστροφή φιλάθλων στο Euro 2020

Το «πράσινο φως» για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα με «κάλυψη τουλάχιστον του 25% της χωρητικότητας τους» στο επερχόμενο Euro 2020 έδωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας.

Η ιταλική κυβέρνηση θα επιτρέψει στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν αγώνες του Euro που θα διεξαχθούν στην Ρώμη με «κάλυψη τουλάχιστον του 25% της χωρητικότητας» του «Ολίμπικο», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας (FIGC).

Η Ρώμη θα φιλοξενήσει το εναρκτήριο παιχνίδι του Euro 2020 στις 11 Ιουνίου, ανάμεσα στην Ιταλία και την Τουρκία, ενώ στη συνέχεια θα διεξαχθούν στο «Ολίμπικο» και οι αγώνες ομίλου της «σκουάντρα ατζούρα» με την Ελβετία και την Ουαλία κι ένας προημιτελικός.

Στον αντίποδα, η κατάσταση γύρω απ’ το Δουβλίνο, το Μπιλμπάο και το Μόναχο παραμένει ακόμη αβέβαιη. Οι τρεις πόλεις έχουν περιθώριο έως τις 19 Απριλίου για να παράσχουν εγγυήσεις στην UEFA, όταν και θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, για να πάρει τις τελικές αποφάσεις της.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις