Ο Ντόντσιτς δεν θέλει τα play-in

Ο Ντόντσιτς δεν θέλει τα play-in

Ο Λούκα Ντόντσιτς άσκησε κριτική στο ΝΒΑ για το τουρνουά play-in, που θα κρίνει τις δύο τελευταίες θέσεις για τα playoffs κάθε περιφέρειας.

Αλλαγές φέτος στο ΝΒΑ…..αποφάσισε φέτος να υπάρξει τουρνουά play-in, με τις ομάδες μέχρι την 10η θέση να παλεύουν για μια θέση εκεί. Από την 7η θέση, μέχρι και την 10η οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους, για να έχουμε τις 2 που θα συμπληρώσουν την υπόλοιπη εξάδα. Φαίνεται πως αυτό δεν αρέσει σε όλους, με τον Λούκα Ντόντσιτς να ασκεί κριτική στο ΝΒΑ.

Η δήλωση του Λούκα Ντόντσιτς:
«Δεν καταλαβαίνω την ιδέα. Παίζεις 72 παιχνίδια, για να μπεις στα playoffs, τότε ίσως χάσεις 2 στην σειρά και ξαφνικά είσαι εκτός. Δεν βλέπω το νόημα. Προσπαθούμε να πάμε στην 6η θέση. Αυτός είναι ο σκοπός μας τώρα. Ίσως και ακόμα πιο ψηλά».

Οι Μάβερικς είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 29-24 και φαίνεται πολύ πιθανό να πρέπει να δώσουν αγώνες play-in. Αυτή την στιγμή, είναι δύο παιχνίδια πίσω από τους Μπλέιζερς, που έχουν και τις ισοβαθμίες, αφού έχουν κερδίσει τα 2 από τα 3 μεταξύ τους παιχνίδια.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις