Ζενίτ – Παναθηναϊκός με… πέντε ενδιαφερόμενους

Ζενίτ - Παναθηναϊκός με... πέντε ενδιαφερόμενους

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Πολύ πλούσιο πρόγραμμα σήμερα με πολλά παιχνίδια για το κυρίως ταμπλό στο Μόντε Κάρλο. Φυσικά όμως το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην Αγία Πετρούπολη. Προγνωστικά Ευρωλίγκα με σημείο combo στο εξ αναβολής παιχνίδι.

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με φαβορί

Ο αγώνας έχει ενδιαφέρον μόνο από την μία μεριά. Οι Ρώσοι με νίκη θα πάρουν το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ. Δεν τους ενδιαφέρει η διαφορά, παρά μόνο να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση θα καταλάβουν την όγδοη θέση και θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας της Μπαρτσελόνα. Το περίεργο με αυτό το παιχνίδι είναι ότι ενδιαφέρει άμεσα 5 (!) ομάδες.

Με μία πρώτη ματιά θα νομίσεις ότι το παιχνίδι αφορά μόνο την Ζενίτ και την Βαλένθια. Αμ δε! Σε περίπτωση που η Ζενίτ νικήσει, τότε του χρόνου θα βρεθούν στην διοργάνωση και οι δύο φιναλίστ του Γιούροκαπ. Η Μονακό που έχει ήδη προκριθεί στον τελικό θα γίνει η δεύτερη γαλλική ομάδα της διοργάνωσης. Ενώ ο νικητής του αγώνα Μπολόνια – Ούνικς Καζάν θα εξασφαλίσει το δεύτερο εισιτήριο για την Ευρωλίγκα. Εάν η Ζενίτ ηττηθεί, η Βαλένθια θα τερματίσει όγδοη και μόνο ο νικητής του Γιούροκαπ θα βρεθεί στην διοργάνωση.

Στα του αγώνα, ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Ρωσία χωρίς τους Χεζόνια και Μακ. Την Τετάρτη αγωνίζεται ξανά, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η απόδοση των πρασίνων στη Λιθουανία, απέναντι στην Ζαλγκίρις ήταν αποκαρδιωτική. Χωρίς καμία αμυντική προσήλωση και με άσχημες επιθετικές επιλογές ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια. Η Ζενίτ, στον πρώτο από τους δύο τελικούς που έχει να δώσει, ήταν εξαιρετική. Πάτησε γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο και καθάρισε το παιχνίδι από νωρίς. Κόντρα στον Παναθηναϊκό θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ταρίκ Μπλακ.

Προγνωστικά Ευρωλίγκα σε παιχνίδι “τελικό” δεν είναι εύκολο να γίνουν. Η Ζενίτ καίγεται και θεωρώ πως θα πάρει την νίκη. Το χάντικαπ άνοιξε πάνω από τους 10 πόντους και προσωπικά δεν θα ασχοληθώ. Είδα κάποια combo σημεία με συνολικά ομάδων σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό. Χωρίς τον Χεζόνια αλλά με τον Νέντοβιτς περιμένω τον Παναθηναϊκό να είναι περισσότερο ορθολογικός. Δεν θεωρώ ότι θα έχει την ίδια απόδοση με το παιχνίδι στην Λιθουανία. Θα το κυνηγήσει το παιχνίδι όσο μπορεί.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Combo
20:00
Ζενίτ - Παναθηναϊκός
Ζενίτ over 80,5 & ΠΑΟ under 80,5
1.95
Combo
20:00
Ζενίτ - Παναθηναϊκός
1 ημίχ. & 2 (+18,5)
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις