Υποτονικό ντέρμπι, αλλά με γκολ

Προγνωστικά Superleague

Μία βδομάδα μετά το 2/2 στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, επανέρχομαι με προγνωστικά Superleague στο ντέρμπι του Φαλήρου. Ένα παιχνίδι που μπορεί να μην έχει την ένταση του παρελθόντος, όμως δεν παύει να είναι το δικό μας Clasico.

Προγνωστικά Superleague στο ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 3η αγωνιστική των playoffs. Οι ερυθρόλευκοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, έχοντας εξασφαλίσει ουσιαστικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μοναδικός στόχος είναι πλέον το νταμπλ. Για να έρθει όμως, χρειάζεται σε πρώτη φάση να περάσει το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα, από τον οποίο απέσπασε δύσκολα την ισοπαλία στο πρώτο ματς.

Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν δύο φορές φέτος, με τον γηπεδούχο να επικρατεί. Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 στον πρώτο γύρο, ενώ το «τριφύλλι» επικράτησε με 2-1 στη «Λεωφόρο».  Στα δυο παιχνίδια είδαμε καλύτερο ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο. Χρειάστηκε το πρώτο γκολ για να ανοίξει το παιχνίδι. Ακόμα και στο Φάληρο που παρέμεινε το 1-0, ο Παναθηναϊκός είχε αρκετές ευκαιρίες να ισοφαρίσει. Άλλο ένα κοινό χαρακτηριστικό των δύο ομάδων είναι ότι ο τρόπος παιχνιδιού τους δεν τους οδηγεί να κερδίσουν πολλά κόρνερ.

Εκτίμηση: Στηριζόμενος σε όλα αυτά, κατέληξα σε δύο combo για σήμερα. Περιμένω οι δύο αντίπαλοι να μπουν προσεκτικά. Μόλις μπει το πρώτο γκολ, θα δούμε και δεύτερο, πιθανότατα στην επανάληψη. Αγαπημένος συνδυασμός σε κλειστά παιχνίδια το under 1,5 στο πρώτο μισό και over 1,5 συνολικά.

Το δεύτερο combo στηρίζεται στα κόρνερ, που περιμένω να μη φτάσουν τα 9. Επίσης η ομάδα που θέλει αποτέλεσμα είναι ο Παναθηναϊκός. Μου φτάνει να του δώσω αβάντζο μερικά γκολ καθώς δεν πιστεύω πως θα την πατήσει σαν την ΑΕΚ. Άλλωστε είπαμε πως τα ντέρμπι του ταιριάζουν.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:30
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Under 1,5 στο 1ο ημίχ. / Over 1,5 τελικό
2.22
Μονό
19:30
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
2 (+3) & under 8,5 κόρνερ
2.12
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις