Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο Βέλεθ

Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο Βέλεθ

Με την επιστροφή του Φραν Βέλεθ στην αποστολή, το πιθανότερο είσαι να τον δούμε και στην αρχική ενδεκάδα ως αμυντικός μέσος. Σήμερα ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το βράδυ της Κυριακής στο Φάληρο.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, παιχνίδι, εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουρμπέλης. Ξεχωριστό πρόγραμμα έκαναν όσοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται εκτός αποστολής για τον αγώνα.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή είναι οι: Διούδης, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, προβάδισμα έχουν οι Διούδης, Χουάνκαρ, Μολό, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Νιάς, Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνης, Βιγιαφάνιες και Μακέντα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις