Διπλασιάζουν τα ντέρμπι

κουπόνι

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Ωραία η χθεσινή μέρα, αφού στην Αγγλία βγήκε και το αμφίτερμα αλλά και η κόντρα μαζί με τα γκολ στο Μάντσεστερ Σίτι – Λιντς, η οποία πενταπλασίασε. Ταμείο μας πήγε και η Ισπανική επιλογή με το τελικό 0-0 στο ντέρμπι των Βάσκων, κάνοντας το 3/3. Κυριακή σήμερα με γεμάτο το κουπόνι από επιλογές. Η στήλη σήμερα θα ασχοληθεί με το ελληνικό κουπόνι στοιχήματος.

Η σταθερότητα και η σοβαρότητα διπλασιάζουν

Αρχή στο ελληνικό κουπόνι στοιχήματος με το πρώτο ντέρμπι της ημέρας στην Θεσσαλονίκη. Άρης και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους μέσα στο καταμεσήμερο. Ντέρμπι τέτοια ώρα διεξάγονταν τη δεκαετία του 90′, για να μην πω του 80′. Την προτιμώ να πω την αλήθεια. Τρεις το μεσημέρι ο αγώνας, στις πέντε είσαι τελειωμένος και πας για τον καφέ της χαράς ή της… παρηγοριάς. Αναλόγως. Στα δικά μας, είναι μια σημαντική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες. Ο Άρης είναι η πιο σταθερή και σοβαρή ομάδα στο πρωτάθλημα, μετά τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Απόντες για τους «κίτρινους» θα είναι οι Κάτσε, Μπεναλουάν και Ιωάννου. Νίκησε τον Αστέρα την προηγούμενη αγωνιστική, παρά το κακό πρώτο μέρος και παρέμεινε στην δεύτερη θέση.

Στην ΑΕΚ τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Βρίσκεται στην πέμπτη θέση και το κλίμα είναι αρκετά βαρύ. Η πεντάρα που την φιλοδώρησε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι, έφερε έντονες αντιδράσεις, με μερίδα του κόσμου να ζητάει τον λόγο από τους παίκτες μετά το ματς. Αναπόφευκτα, ακολούθησε και ο εγκλεισμός στο ξενοδοχείο ενόψει του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Εκεί τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα. Σε ένα παιχνίδι, κακό ποιοτικά, η ΑΕΚ έχασε με γκολ στην τελευταία φάση. Η ψυχολογία στα τάρταρα, τα προβλήματα στην άμυνα αποδεδειγμένα τεράστια και στο βάθος… σκοτάδι.  Ακόμα και η μεσοεπιθετική γραμμή της που κάποτε βοηθούσε, πλέον δεν μπορεί προσφέρει.

Πιο ομάδα ο Άρης, με την ψυχολογία σε πολύ καλό επίπεδο. Ο άσος παίζεται στο 2.15. Η φόρμα των δύο ομάδων και η κατάστασή τους δε μου αφήνουν περιθώριο να μην ποντάρω στην νίκη του Άρη, ειδικά με τα δεδομένα που έχουμε από τις πρόσφατες εμφανίσεις τους. Το μομέντουμ και η ψυχολογία δείχνουν τον δρόμο.

Κουπόνι στοιχήματος: Αιώνιοι εν δράση

Μετά το χθεσινό ντέρμπι των αιωνίων στη Ισπανία, ακολουθεί το αντίστοιχο στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός, μετά το ”τάλιρο” απέναντι στην ΑΕΚ, ταξίδεψε στα Γιάννενα για τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ. Δυσκολεύτηκε, αλλά εντέλει ισοφάρισε με το εκπληκτικό γκολ του Χασάν. Στο +19 από τον δεύτερο Άρη, καμία συζήτηση για το πρωτάθλημα. Είτε σε δύο είτε σε πέντε αγωνιστικές θα το κατακτήσει. Πιο ελεύθερος και πιο άνετος, αλλά σίγουρα όχι αδιάφορος και ειδικά σε ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ανεξάρτητα από την κατάσταση που βρίσκεται, αυτή την στιγμή το «τριφύλλι».

Οι «πράσινοι», πήραν μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ με το εμφατικό 3-0. Άγγιξαν το 100% σε ποσοστό ευστοχίας, αφού όσες τελικές δημιούργησαν τις έκαναν γκολ. Πάντως για ακόμα μια φορά, τα αμυντικά προβλήματα ήταν υπαρκτά. Σε άλλες περιπτώσεις ο Διούδης έσωσε τον Παναθηναϊκό και σε άλλες σώθηκε από την τραγική αστοχία του ΠΑΟΚ. Η μόνη ομάδα φέτος που κέρδισε τον Ολυμπιακό μέχρι στιγμής, σπάζοντας το αήττητό του.  Θα προσπαθήσει να πάρει ό,τι μπορεί από την αναμέτρηση, ώστε να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Σαφές και δικαιολογημένο φαβορί στο σετ ο Ολυμπιακός. Όπως και με κάθε ομάδα του πρωταθλήματος όντας γηπεδούχος. Ο Παναθηναϊκός τον δυσκολεύει παραδοσιακά, ιδίως  τα τελευταία χρόνια. Το 2-3 γκολ σε απόδοση 2.00 νομίζω ότι είναι μια καλή επιλογή. Δύσκολα θα ξεφύγει η αναμέτρηση από αυτό το πλαίσιο.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
15:00
Άρης - ΑΕΚ
1
2.15
Μονό
19:30
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
2-3 γκολ
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις