Δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ Γιαννιού!

προγνωστικά

Καλημέρα σε όλους! Για σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ επιμένουμε γερμανικά.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Προγνωστικά στο Άλμπα – Αμβούργο Τάουερς

Συνέχεια στην 27η αγωνιστική με την Άλμπα(22-4) να αντιμετωπίζει τους Τάουερς του Αμβούργου(17-9). Εξαιρετικά ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Άλμπα κερδίζοντας πολύ εύκολα των Ερυθρό Αστέρα με 81-58. Στη BBL είναι στην δεύτερη θέση πίσω μόνο από την φανταστική φέτος Λούντβιγκσμπουργκ. Την αγωνιστική που μας πέρασε κέρδισε δύσκολα στην έδρα της Βόννης με 75-80.

Από την άλλη, οι Τάουερς πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία φέτος αφού είναι στην έκτη θέση του πρωταθλήματος με κλειδωμένη τη θέση τους στην οχτάδα. Έχει επτά σερί νίκες με τελευταία αυτή επί της Ράστα Βέχτα με 82-88. Οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν στις 23 Μαρτίου με τους Τάουερς να κερδίζουν πολύ εύκολα με 90-75.

Ουλμ – Γκίσεν

Η πάντα σταθερή Ουλμ (16-11) αντιμετωπίζει την Γκίσεν (6-21). Η ομάδα του Γιάκα Λάκοβιτς έχει ως στόχο το καλύτερο πλασάρισμά της στην οχτάδα. Η έβδομη θέση στην οποία βρίσκεται δεν αντικατοπτρίζει την δυναμική της. Στο τελευταίο της παιχνίδι συνέτριψε την Μπραουνσβάιγκ με 91-57.

Από την άλλη, η Γκίσεν πάει να τρελάνει τους πάντες. Από εκεί που ήταν και με τα δύο πόδια στην Pro A έκανε δύο σερί νίκες επί των Μπάγερν και Γκέντινγκεν και έχει πλησιάσει την Μιτελντόιτσερ στην μία νίκη με παιχνίδι λιγότερο! Την Γκέτινγκεν ειδικά την συνέτριψε εκτός έδρας με 79-98. Οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν στις 21 Νοεμβρίου με την Ουλμ να κερδίζει πολύ εύκολα με 81-106.

Εκτίμηση δυάδας: Η ποιότητα των Ουλμ και Άλμπα είναι ανώτερες των Τάουερς και Γκίσεν. Όσο φορμαρισμένες και να είναι οι φιλοξενούμενες δεν θα μπορέσουν να κάνουν κάτι παραπάνω από μία καλή εμφάνιση. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε σε μία δυάδα με τις νίκες των Άλμπα και Ουλμ, με χάντικαπ που στην καλή τους μέρα μπορούν να καλύψουν με σχετική ευκολία.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Δυάδα απόδοσης 2.12
19:00
Άλμπα - Τάουερς
1 (-2,5)
1.42
19:00
Ουλμ - Γκίσεν
1 & under 184,5
1.49
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις