Ανοίγουν τη Δευτέρα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Ανοίγουν τη Δευτέρα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορονοϊό και τα μέτρα της κυβέρνησης.
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε ότι τα ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ θα είναι και πάλι ανοιχτά από την προσεχή Δευτέρα 12 Απριλίου!

Πιο αναλυτικά ο κ. Χαρδαλιάς δήλωσε:

Ας δούμε πώς εξελίσσεται η επιδημιολογική εικόνα στη χώρα. Στο βαθύ κόκκινο από αύριο το πρωί της περιφερειακής κοινότητας Κω και του δήμου Ήλιδας.

Από το βαθύ κόκκινο στο κόκκινο πηγαίνουν από τη Δευτέρα η περιφερειακή κοινότητας Αιτωλοακαρνανίας, η περιφερειακή κοινότητα Αργολίδος, μέρος της περιφερειακής κοινότητας Φθιώτιδας, με εξαίρεση τον Δήμο Λαμιέων και του δήμου Λοκρών.

Επίσης κατεβαίνουν επίπεδο οι δήμοι Mαντουδίου, Ιστιαίας – Αιδηψού, Κατερίνης, Αστυπάλαιας και Σκιάθου.

Όσον αφορά στα μέτρα, αποφασίστηκαν:

Από τη Δευτέρα επαναλειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ, με εξαίρεση το ΟΠΑΠ play και τα τυχερά παιχνίδια με κερματοδέκτη. Το λιανικό εμπόριο εξακολουθεί να λειτουργεί, αλλά αίρεται ο μάξιμουμ αριθμός των 20 ατόμων. Για επιφάνειες καταστημάτων έως 500 τετραγωνικά, 1 άτομο ανά 25 τετραγωνικά. Για επιφάνειες άνω των 500 τετραγωνικών, για κάθε 100 τετραγωνικά πλέον των 500, επιτρέπεται ένας πελάτης. Επιπλέον, η επαναλειτουργία του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα στην Αχαΐα, με click inshop και click away και η επαναλειτουργία στη Θεσσαλονίκη, με click away.

Τα καταστήματα παραμένουν κλειστά στην Κοζάνη.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις