Ο κλοιός στενεύει

προγνωστικά

Επιστροφή στην στήλη μετά από καιρό. Η περίοδος είναι δύσκολη στοιχηματικά μιας και υπάρχουν πολλά πράγματα που επηρεάζουν τους αγώνες. Ευρώπη, κούραση και βαθμολογικό ενδιαφέρον κάνουν τα προγνωστικά δυσκολότερη υπόθεση από ότι συνήθως.

Τρείς αγώνες σήμερα στην Ιταλία και όλοι έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Προγνωστικά Σπέτσια – Κροτόνε: Ντέρμπι υποβιβασμού με νεοφώτιστους

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ειδικά εντός έδρας και υποδέχονται την ουραγό του πρωταθλήματος που δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Η Σπέτσια, ειδικά εντός έδρας, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και γενικότερα σκοράρει με αρκετή άνεση. Μετρά τέσσερα συνεχόμενα αμφιτέρματα. Βαθμολογικά απέχει επτά βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και τα προγνωστικά τη θέλουν να σώνει την κατηγορία.

Η Κροτόνε είναι ουραγός και χρειάζεται ένα θαύμα για να σώσει την κατάσταση. Στους αγώνες της γίνεται πάρτι. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχουν μπει 29 γκολ. Επιθετικά είναι ικανή, όμως αμυντικά έχει τεράστια κενά. Οι παίκτες της θέλουν να δείξουν πράγματα, ώστε να κερδίσουν ένα συμβόλαιο στη μεγάλη κατηγορία για τη νέα σεζόν.

Πάρμα – Μίλαν: Διαφορετικοί στόχοι… ίδια θέληση 

Στην Πάρμα έχουν τη θέληση να σωθούν και το δείχνουν στις εμφανίσεις τους. Οι προσθήκες του Γενάρη έχουν βοηθήσει σημαντικά, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Έχει σκοράρει και στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της. Η άμυνα της έχει κοστίσει σημαντικούς βαθμούς. Ο Μάν είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θα αποτελέσει σίγουρα κίνδυνο για τη Μίλαν.

Η Μίλαν μετά τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό έχει ρίξει το βάρος στο πρωτάθλημα. Η υπόθεση του τίτλου έχει κριθεί θεωρώ, όμως στη Μίλαν δεν έχουν σίγουρη την τετράδα. Στόχος λοιπόν είναι το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λίγκ και τα προγνωστικά είναι υπέρ της.

Ουντινέζε – Τορίνο: Αδιάφορη εναντίον ενδιαφερόμενης 

Η Ουντινέζε πλέον είναι βαθμολογικά αδιάφορη. Η υπόθεση σωτηρία έχει κριθεί. Αυτό βέβαια την έχει επηρεάσει αγωνιστικά, μιας και στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της έχασε. Απέναντι στη «Γκρανάτα» θα αγωνιστεί με τριάδα στην άμυνα και βαρύ σχήμα επιθετικά.

Η Τορίνο τρέχει για να σώσει τη χρονιά και τα προγνωστικά είναι υπέρ της. Ο Μπελότι έχει πάρει την ομάδα στις πλάτες του και η προσθήκη του Μαντράγκορα ήταν καθοριστική για την σωτηρία. Τριάδα στην άμυνα και εδώ, μεγάλη έμφαση στο κέντρο και αργή αλλά πιο σίγουρη ανάπτυξη παιχνιδιού. Στο Ούντινε πηγαίνει για να μην χάσει, οπότε δεν θα ανοιχτεί εύκολα.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
16:00
Σπέτσια - Κροτόνε
1Χ & over 1,5
2.15
Μονό
19:00
Πάρμα - Μίλαν
2.20
Μονό
21:45
Ουντινέζε - Τορίνο
Χ
3.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις