1.85 στο Καραϊσκάκη

ντέρμπι

Καλημέρες φίλοι μου. Το ελληνικό ντέρμπι θα μας απασχολήσει κατ’ εξαίρεση παρόλο που ψάχνουμε ομάδες με κίνητρο.

Ντέρμπι μεταξύ γοήτρου και κινήτρου

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει το κίνητρο αλλά σε ένα ντέρμπι το γόητρο έχει μεγαλύτερη δυναμική. Το έδειξε άλλωστε ο Ολυμπιακός στο ματς με την ΑΕΚ. Μετά το πρώτο μισάωρο είχε σκοράρει ήδη 3 φορές. Το αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και με τον Παναθηναϊκό αφού δεν έχει μείνει κάποιος άλλος στόχος πέρα από το κύπελλο που αργεί. Φυσικά δεν θα είναι τόσο μεγάλη η έκταση του σκορ καθώς το «τριφύλλι» θα κατεβεί υποψιασμένο. Παρά ταύτα, δεν βλέπω πώς μπορεί να γλυτώσει την ήττα μέσα στο Καραϊσκάκης. Είχε πάρει σπουδαία νίκη την τελευταία φορά που συναντήθηκαν και οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν εκδίκηση. Οι Πειραιώτες δεν θα αρκεστούν στο 1-0 και σίγουρα θα κυνηγήσουν 2 γκολ και πάνω, αλλά με σύνεση. Δύσκολα τα πράγματα λοιπόν για τους «πράσινους». Αν καταφέρουν να ηττηθούν με διαφορά ενός γκολ τότε θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Σαν πιθανά σκορ βλέπω 2-0, 2-1, 3-1.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Οι απουσίες της Λανς

Αυτό που γίνεται στη Γαλλία είναι συναρπαστικό. Καιρό είχε να είναι τόσο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα στην κορυφή. Ωστόσο, θα αφήσουμε τις 4 διεκδικήτριες του πρωταθλήματος να φαγωθούν μεταξύ τους και θα πάμε στο Λανς όπου η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχτεί την Λοριάν που κινδυνεύει. Εξαιρετική δουλειά από τον προπονητή των γηπεδούχων καθώς ως νεοφώτιστοι κάνουν σχεδόν τέλεια πορεία. Σήμερα, όμως, θα της λείψουν βασικά γρανάζια κι έτσι η μηχανή ίσως χάνει λάδια. Στο κέντρο ειδικά θα της λείψουν 3 παίχτες με πιο βασικές αυτές του Φοφανά και Μπαντέ. Το θετικό είναι πως έχει πολυφωνία στην επίθεση και λογικά θα βρει ένα γκολ, τουλάχιστον, απέναντι στους «μπακαλιάρους». Οι οποίοι φιλοξενούμενοι, δέχονται σχεδόν δύο γκολ ανά εκτός έδρας ματς. Όμως, χάρη στους δύο Αφρικανούς επιθετικούς που διαθέτουν, ένα γκολ το βρίσκουν σχεδόν πάντα. Είναι σε καλή φόρμα καθώς μετράνε 5 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα.

Αν και δεν θα μπλέξω με σημείο, θεωρώ πως η ισοπαλία έχει αρκετές πιθανότητες. Αυτό που ψάχνουμε όμως είναι το αμφίτερμα που θεωρώ πιθανό μιας και απομένουν 7 αγωνιστικές και η Λοριάν δεν έχει σωθεί ακόμα και κάθε βαθμός είναι πολύτιμος. Οι γηπεδούχοι εδώ που φτάσανε, πιάσανε ταβάνι.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
19:30
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
1 & over 1,5
1.85
Δυάδα απόδοσης 3.52
16:00
Λανς - Λοριάν
Goal/goal
1.90
19:30
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
1 & over 1,5
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις