Για την έξοδο στην Ευρώπη

προβλέψεις

Καλημέρα μάγκες. Την Δευτέρα είχαμε ωραίο έργο στο Βέλγιο (διπλό ημίχρονο/άσο τελικό), αλλά μας χάλασε το απόλυτο στις προβλέψεις το αγγλικό, με την Κινγκς Λιν να παίρνει τη νίκη μεν, με 2-0 στο τέλος δε.

Προβλέψεις για έκπληξη στο Μαλίν

Προβλέψεις από το Βέλγιο ξανά, και πάμε στο Μαλίν, όπου η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχτεί τη Ζούλτε Βάρεγκεμ. Δεν μπορώ να καταλάβω από που προκύπτει αυτός ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων. Φυσικά, το ματς είναι εξάποντο καθώς οι “Μαλινουά” έχουν μαθηματικές ελπίδες για τα πλέι οφ για το Europa League. Όμως, στα τελευταία ματς δεν δείχνουν και πολύ ψημένοι. Προέρχονται από σερί 5 αγώνων χωρίς νίκη. Αυτό φυσικά ξεκίνησε μόλις σώθηκαν και μαθηματικά. Απομένουν δύο αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής διάρκειας αλλά και δύο νίκες να κάνουν είναι μάλλον απίθανο να μπουν στην 2η τετράδα.

Οι “Εσεβέοι”, αντιθέτως, από τον Φεβρουάριο και μετά και αφού ξεμπερδέψαν με το κύπελλο, παίρνουν τα παιχνίδια που πρέπει να πάρουν. Κάνανε μόνο δύο ήττες που ήταν όμως εντός προγράμματος. Κέρδισαν την Σταντάρ και γενικά έχουν πρόγραμμα. Θα πήγαινα καθαρά στο διπλό αλλά και η απόδοση της διπλής ευκαιρίας είναι αρκετά ικανοποιητική και πιο safe επιλογή. Το σετ αποδόσεων θα έπρεπε να είναι ανάποδα καθώς περισσότερο κίνητρο φαίνεται να έχει η Ζούλτε.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Με τον Μποαντού πρωταγωνιστή

Ανεβαίνουμε τώρα πιο ψηλά, στο Αλκμάαρ όπου θα ταξιδέψει η Σπάρτα, πιο πολύ για αναψυχή. Η ομάδα από το Ρότερνταμ βρίσκεται λίγο κάτω από το μέσον της βαθμολογίας. Δεν φαίνεται να έχει βλέψεις για παραπάνω, ενώ έχει σωθεί ουσιαστικά. Προέρχεται από ένα σερί 5 αήττητων αγώνων και μάλλον ήρθε η ώρα για την πρώτη της ήττα μετά από ένα μήνα και βάλε. Οι γηπεδούχοι από την άλλη είναι αυτοί που έχουν το κίνητρο μιας και είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση της 2η θέσης καθώς ισοβαθμούν με την PSV. Το σημαντικό εδώ είναι πως το πρώτο κριτήριο που καθορίζει την τελική κατάταξη, είναι η διαφορά τερμάτων. Έτσι είναι πιθανό να κυνηγήσουν τα γκολ. Αυτή τη στιγμή έχει +26 γκολ ενώ η Αϊντχόφεν +32. Δεν είναι και τόσο ακραία η απόσταση οπότε η ΑΖ έχει ελπίδες.

Δεν θα μου φανεί παράξενο ένα σκορ του στυλ, 4-0, 5-1 ή 5-2 ακόμα και αν λείπει ο πρώτος τους σκόρερ. Ο Wonderkid Μποαντού θα είναι παρών και δεν αποκλείω να σκοράρει 2+ γκολ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
19:30
Μαλίν - Ζούλτε Βάρεγκεμ
X2
2.00
Δυάδα απόδοσης 3.80
19:30
Μαλίν - Ζούλτε Βάρεγκεμ
Χ2
2.00
21:00
Αλκμάαρ - Σπάρτα Ρότρερνταμ
over 3 AH
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις