Αγγλία και Ισπανία στο στόχαστρο

στοίχημα

Καλησπέρα κύριοι, προχθές θέλαμε να μην μπει γκολ ως το 28’ στο παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης- Λίβερπουλ και μπήκε στο 27’(!). Το λες και ατυχία. Το σημερινό μας στοίχημα προέρχεται από Αγγλία και Ισπανία.

Γκολ αργά στο ματς

Ξεκινάμε με την πρώτη μας επιλογή για το στοίχημα από την Ισπανία και το παιχνίδι Ουέσκα Έλτσε. Δυο ομάδες που βρίσκονται στο όριο του υποβιβασμού με τους γηπεδούχους να βρίσκονται με 24 βαθμούς 3οι από το τέλος και τους φιλοξενούμενους να τους κάνουν παρέα μία θέση πιο πάνω. Θεωρώ ότι θα έχουμε δυνατό παιχνίδι με πολύ πάθος. Ειδικά στη αρχή και στο πρώτο ημίωρο πιο συγκεκριμένα περιμένω τις δύο ομάδες αρκετά επιφυλακτικές. Οι γηπεδούχοι στο διάστημα 1’ – 30’ σκοράρουν 5 γκολ στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα και έχουν δεχτεί άλλα τόσα. Οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν επίσης 5 και δέχονται 9 γκολ στο ίδιο διάστημα. Επειδή όμως θεωρώ ότι θα έχουμε γκολ θα επιλέξω το να μπει το πρώτο γκολ μετά το 28’ στο 1.97.

Το δεύτερο στοίχημα μας έρχεται από τον ίδιο αγώνα με μία επιλογή ρίσκου. Θα επιλέξω το under 0,5 σύνολο γκολ στο πρώτο ημίχρονο στο 2.40. Ωστόσο, αν και με ρίσκο το θεωρώ πολύ δυνατό. Εξάλλου οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο σκοράρουν λίγο αλλά δέχονται και λίγα γκολ.

Στοίχημα στην Αγγλία με τα γκολ στο β’

Συνεχίζουμε με Αγγλία και το παιχνίδι ΦούλαμΓούλβς. Οι δύο ομάδες παρατηρώ ότι στα στατιστικά τους δέχονται αρκετά γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Επίσης, για τη Φούλαμ το παιχνίδι είναι οριακό καθώς είναι 3η από το τέλος και κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής είναι τελικός, οπότε νομίζω θα το χτυπήσουν και ειδικά στο δεύτερο μέρος καθώς στο πρώτο ημίχρονο θα πάνε αναγνωριστικά. Επιλέγω το over 1,5 σύνολο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο στο 2.45.

Καλή τύχη.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
22:00
Ουέσκα - Έλτσε
Under 0,5 στο 1ο ημίχ.
2.40
Μονό
22:00
Ουέσκα - Έλτσε
Πρώτο γκολ μετά το 28'
1.98
Μονό
22:00
Φούλαμ - Γουλβς
Over 1,5 στο 2ο ημίχ.
2.45
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις