Μοιράζει παιχνίδι ο «Λέκα»

Προγνωστικά.

Καλημέρα στο koubanezos.gr με προγνωστικά Ευρωλίγκας.

Τα ψέματα τελειώνουν αυτό το διήμερο, αφού θα κριθούν οι δύο τελευταίες θέσεις για τα πλέι-οφ από τις αναμετρήσεις Φενέρμπαχτσε – Ρεάλ (σήμερα) και Ζενίτ – Μακάμπι (αύριο,) με τον νικητή του Βαλένθια – Μπασκόνια να καραδοκεί σε περίπτωση στραβοπατήματος είτε της Ρεάλ είτε της Ζενίτ.

Προγνωστικά με ειδικά

Στοιχηματικά πάντως οι ευκαιρίες είναι αλλού. Όπως για παράδειγμα στο αδιάφορο Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός όπου οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με πολλές απουσίες. Και Μιλάκνις (τραυματίας) και Ρούμπιτ με Χέις (κορονοϊό) ίσως και ο τραυματίας Λοβέρν. Ουσιαστικά δηλαδή θα ξεμείνουν με τους Γκέμπεν και Μπλάζεβιτς στη ρακέτα. Οπότε η μπάλα θα βρεθεί περισσότερο στους περιφερειακούς που θα κάνουν υπερωρίες. Ένας εξ αυτών, ο Λούκας Λεκάβιτσιους, όποτε παίζει πάνω από 20 λεπτά συνήθως μοιράζει και μπόλικες ασίστ (μετράει δύο σερί ματς με 5 τελικές πάσες) το over 2,5 το βρήκα στο πολύ δυνατό 1.95 και θα το τιμήσω.

Ακόμη πιο δυνατή είναι η απόδοση για τα over 1,5 εύστοχα τρίποντα του Ντάνιελ Χάκετ. Ο βετεράνος γκαρντ της ΤΣΣΚΑ μετά την απομάκρυνση του Μάικ Τζέιμς έχει πάρει σαφώς περισσότερες προσπάθειες και ευθύνες. Την περασμένη εβδομάδα έβαλε στο ρελαντί 2 τρίποντα εναντίον της Ζενίτ ενώ το να κάνει το ίδιο με τη Βιλερμπάν εντός το βρήκα στο ασύλληπτο 2.25 και είναι ο ορισμός του value bet.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
20:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Βιλερμπάν
Ντάνιελ Χάκετ over 1,5 εύστοχα τρίποντα
2.25
Μονό
20:00
Ζαλγκίρις Κάουνας - Παναθηναϊκός
Λούκας Λεκαβίτσιους over 2,5 ασίστ
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις