Διπλασιάζουν τα γκολ

Στοίχημα Champions League

Καλημερίζω τους αγαπητούς στοιχηματίες. Κακή η χθεσινή ημέρα, αφού το σκορ ξέφυγε στην Μαδρίτη και το πρώτο γκολ μπήκε ένα λεπτό πριν το όριο που ποντάραμε. Πλήρωσε όμως η Σίτι. Συνεχίζουμε σήμερα ξανά με Στοίχημα Champions League.

Στοίχημα Champions League: Με τα γκολ στο 2.07

Ντου στο στοίχημα Champions League με την αναμέτρηση της Πόρτο κόντρα στην Τσέλσι. Η έκπληξη της φάσης των «16», πέρασε από την Γιουβέντους με πρωταγωνιστή τον γνώριμο σε όλους μας Σέρτζιο Ολιβέιρα, από το πέρασμα του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, στο δεύτερο μισό της σεζόν 2018-19. Βέβαια ο Πορτογάλος είναι τιμωρημένος και δεν υπολογίζεται για το σημερινό ματς. Στο πρωτάθλημα δια πυρρός και σιδήρου πήραν την νίκη κόντρα στην Σάντα Κλάρα με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Εγχώριος στόχος είναι η δεύτερη θέση. Η μεγάλη πρόκληση βέβαια, βρίσκεται στο Champions League.

Μετά τη Γιουβέντους καλείται να αντιμετωπίσει έναν εξίσου δυνατό αντίπαλο. Φυσικά η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν έχει να φοβηθεί τίποτα σε αυτήν την αναμέτρηση. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, παίζει ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο και βρίσκει τρόπο στην Ευρώπη να πάρει αυτό που θέλει. Περισσότερες λεπτομέρειες για την φετινή Πόρτο υπάρχουν σε αφιέρωμα στο koubanezos.gr

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Η ομάδα του Τούχελ, πέρασε το εμπόδιο της Ατλέτικο Μαδρίτης, με δύο νίκες ( 0-1,2-0) και επόμενος αντίπαλος είναι οι «δράκοι» της Πορτογαλίας. Ο Γερμανός τεχνικός έχει καταφέρει να βελτιώσει τους Λονδρέζους, αλλά ακόμα υπάρχει δρόμος και όπως έχουμε προαναφέρει πρέπει να βρει τρόπο να πάρει πράγματα από την επιθετική της γραμμή, για την οποία δαπανήθηκε ένα μεγάλο ποσό. Στο πρωτάθλημα γνώρισε τον διασυρμό από την Γουέστ Μπρομ με 2-5. Στόχος στο πρωτάθλημα είναι η εξασφάλιση της θέσης στο Champions League της επόμενης σεζόν. Στο Champions League, θεωρητικά έχει από τις πιο εύκολες κληρώσεις, όμως πρέπει και να το αποδείξει σε μια ομάδα που επιβάλλεται να την υπολογίσει.

Φαβορί στο ζευγάρι είναι η Τσέλσι και αυτό είναι φανερό και από τις αποδόσεις. Έχουμε δύο ομάδες που σκοράρουν και διαθέτουν αρετές στην μεσοεπιθετική τους γραμμή. Εύκολα λοιπόν καταλήγω στο αμφίτερμα που διπλασιάζει.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
22:00
Πόρτο - Τσέλσι
Goal/goal
2.07
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις