Να αποφύγει την παγίδα

Προβλέψεις στοιχήματος

Αποδείχθηκαν και στην πράξη τα γραφόμενα της χθεσινής στήλης, 0-1 η Λιλ στο Παρίσι και η μάχη της κορυφής καλά κρατεί. Παρόμοια φιλοσοφία με του Σαββάτου θα ακολουθήσει και η κυριακάτικη στήλη, με δύο αναμετρήσεις να συνθέτουν τις σημερινές προβλέψεις στοιχήματος.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Να αποφύγει την παγίδα η Μαρσέιγ

Μονόδρομος η νίκη για την Μαρσέιγ το εντός έδρας κόντρα στην ουραγό και υποβιβασμένη Ντιζόν, ώστε να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για την 5η θέση. Τελευταίο ματς για τους γηπεδούχους πριν την διακοπή η ήττα με 3-0 στην έδρα της Νις, η πρώτη για τον Σαμπάολι στην τρίτη του παρουσία στον πάγκο των Μασσαλών. Πρώτες τακτικές πινελιές του Αργεντίνου τεχνικού η μετάβαση στο 3-5-2, η μετατόπιση του Τοβέν στα χαφ και η τοποθέτηση του Παγιέ στο πλευρό του φουνταριστού Μίλικ. Εντός έδρας οι “κυανόλευκοι” έχουν κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Σημείωσαν 8 τέρματα στο διάστημα αυτό, απόρροια της βελτιωμένης αποτελεσματικότητάς της τελευταία. Θα λείψουν οι βασικοί Τσαλέτα-Τσαρ και Ναγκατόμο, επιστρέφει μετά από τιμωρία ο Καμαρά.

Ο κατήφορος δεν έχει σταματημό για την Ντιζόν με 10 σερί ήττες για το πρωτάθλημα. Παραμένει στους 15 βαθμούς και δείχνει εδώ και καιρό συμβιβασμένη με την μοίρα της. Δέχεται τουλάχιστον δύο γκολ στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια ως φιλοξενούμενη. Συνολικά επιτρέπει 16 τελικές ανά αγώνα. Σημαντική η απουσία του βασικότατου χαφ Ντόνγκ.

Η άγνοια κινδύνου που διακρίνει την Ντιζόν είναι παγίδα για την Μαρσέιγ. Μικρός ο άσσος στο 1.55, ωστόσο εκτιμώ ότι οι γηπεδούχοι έχουν την ποιότητα και πειθαρχία πλέον (ελέω Σαμπάολι) να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Άσσος σε συνδυασμό με Over 1,5 που ανεβάζει την απόδοση στο αποδεκτό 1.85.

Προβλέψεις στοιχήματος: Καίγεται η Νιμ

Κρίσιμη αναμέτρηση από βαθμολογική σκοπιά στον γαλλικό Νότο. Μόνο τέσσερεις βαθμοί χωρίζουν την 18η Νιμ (29β.) από την 16η Σεντ-Ετιέν (33β.). Οι “κροκόδειλοι” βρίσκονταν σε εξαιρετική κατάσταση πριν την διακοπή. Έχουν μόλις μία ήττα στα (2-1 στην Νις) και τέσσερα τρίποντα (4-2-1) στα 7 πιο πρόσφατα παιχνίδια, με τελευταίο το εντυπωσιακό 1-2 στην έδρα της πρωτοπόρου Λιλ. Σερί που έφερε τους γηπεδούχους σε ισοβαθμία με την Λοριάν και την 17η θέση (υστερεί στην διαφορά τερμάτων). Χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (56 γκολ παθητικό), κάτι που αντισταθμίζεται ωστόσο με την συνέπεια που παρουσιάζει η Νιμ στο σκοράρισμα (9 σερί ματς βρίσκει γκολ).

Αλλοπρόσαλλη ομάδα η φετινή Σεντ-Ετιέν. Εναλλάσσεται μεταξύ θετικών και αρνητικών αποτελεσμάτων και αν δεν βρει μια σταθερότητα ενόψει του φινάλε της Ligue 1, ενδέχεται να κινδυνέψει. Καλύτερη η εικόνα της στα εκτός έδρας παιχνίδια της, με τρία “διπλά” (όλα με μηδέν παθητικό) στα τέσσερα τελευταία. 

Αξιοσημείωτο ότι στα τέσσερα τελευταία ματς της Νιμ στο “Κοστιέρ”, έχουν σημειωθεί συνολικά 45 κόρνερ (11 κόρνερ μέσο όρο ανά αγώνα).

Θα χτυπήσει το ματς η Νιμ, βολεύεται και με την ισοπαλία η Σεντ-Ετιέν. Δύσκολες οι προβλέψεις στοιχήματος σε τέτοιες αναμετρήσεις, θα επιλέξουμε την ουδέτερη λύση των κόρνερ στον αγώνα, στο 1.93 το Over 9.5, έως και 5.00 το Over 12.5 για τους πιο ριψοκίνδυνους. 

Έξτρα σκέψεις:

  • Χωρίς νίκη για 12 εντός έδρας παιχνίδια η Ναντ, ναι μεν ψιλοαδιάφορη η Νις αλλά είναι ανώτερη ομάδα και το διπλό σε τιμές αουτσάιντερ είναι υπερβολικό
  • 8-1-0 η παράδοση στο Λοριάν – Μπρεστ, σε πιο δύσκολη θέση οι γηπεδούχοι, οριακά αποδεκτός ο άσσος που κυκλοφορεί στο 2,37 σε ένα τοπικό ντέρμπι με ιδιαιτερότητες
  • Ισορροπημένα ζευγάρια τα Μπορντό – Στρασβούργο και Ανζέ – Μονπελιέ, με καλές πιθανότητες το G/G και τα κόρνερ σε αμφότερα
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Κόρνερ
18:05
Νιμ - Σεντ-Ετιέν
Over 9,5 κόρνερ
1.93
Fun Bet
18:05
Νιμ - Σεντ-Ετιέν
Over 12,5 κόρνερ
5.00
Σκόρερ
22:00
Μαρσέιγ - Ντιζόν
Anytime scorer Τοβέν (Μαρσέιγ)
2.62
Μονό
22:00
Μαρσέιγ - Ντιζόν
1 & over 1,5
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις