Το κίνητρο, ο χαρακτήρας και το σοκ

Προγνωστικά

Επιστροφή στην κανονικότητα των πρωταθλημάτων, μετά από διακοπή δύο εβδομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η επανέναρξη μετά το εθνικό παράθυρο του Μαρτίου, ανέκαθεν σηματοδοτούσε το… μπάσιμο στην τελική ευθεία της σεζόν. Σκάρτοι δύο μήνες πλέον προκειμένου να διευθετηθούν τα πάντα, πριν το Euro. Φυσικά, απαραίτητη η έξτρα προσοχή, καθώς η φόρμα πάει περίπατο, ενώ πλέον το κίνητρο θα κάνει την εμφάνισή του στις αποδόσεις. Τρία τα ματς που με ενδιαφέρον απ’ τα προγνωστικά της ημέρας.

Προγνωστικά Serie A: Συνεχίζει με νίκη

Μίλαν και Σαμπντόρια ανοίγουν το πρόγραμμα της 29ης ημέρας στη Serie A. Μια αγωνιστική που θα πραγματοποιεί εξ ολοκλήρου σήμερα, εξαιτίας του Πάσχα των καθολικών.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Η επιστροφή του Ζλάταν ήταν καθοριστική, στο 3-2 επί της Φιορεντίνα, ενώ πλέον μειώνονται αισθητά οι απουσίες που έχει να διαχειριστεί ο Στέφανο Πιόλι, καθώς μόνο οι Καλάμπρια, Ρομανιόλι και Μάντζουκιτς συνεχίζουν εκτός. Εκτός Ευρώπης πλέον και έτσι όλο το βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα και στην εξασφάλιση της τετράδας. «Πληγή» αποτελεί φέτος το «Σαν Σίρο», με μόλις έξι νίκες έπειτα από δεκατέσσερα παιχνίδια.

Από την άλλη, η «Σαμπ», με τους 35 βαθμούς που έχει μαζέψει, έχει εξασφαλίσει προ πολλού την παραμονή της, ενώ δεν μπορεί να κοιτάξει ψηλότερα. Στη σφαίρα του… αδιάφορου, με λίγα λόγια, και δείχνει ήδη να βρίσκεται σε διακοπές.

Μπορεί οι «ροσονέρι» να έχουν εύκολη την γκέλα στην έδρα τους, ωστόσο, κάτι η παρουσία του ηγέτη Ιμπραΐμοβιτς, κάτι το κίνητρο, θεωρώ πως τη νίκη θα την πάρουν. Σε συνδυασμό με το under 4,5, η απόδοση ανεβαίνει στο αποδεκτό 1.88.

Premier League: Της έδωσε χαρακτήρα

Πέρασμα στην Premier League, και στη συνάντηση της Τσέλσι με τη Γουέστ Μπρομ. Από τη στιγμή που τις τύχες των «μπλε» ανέλαβε ο Τόμας Τούχελ, βλέπουμε μια άλλη Τσέλσι, να αποπνέει σιγουριά μεσοαμυντικά, ενώ μπροστά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, τη δουλειά της, την κάνει. Έχει προσδώσει χαρακτήρα ο Γερμανός τεχνικός. Βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους της, καθώς πριν δύο εβδομάδες πέρασε στα ημιτελικά όπου θα συναντήσει τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ στο Champions League κοντράρεται την προσεχή Τετάρτη με την Πόρτο, στην Πορτογαλία.

Όσο φιλότιμα κι αν προσπαθεί η Γουέστ Μπρομ, δεν μπορεί να αποκτήσει επαφή με τις θέσεις εκτός επικίνδυνης ζώνης, βρίσκεται στο -10 από τη 17η Νιούκαστλ, και το μέλλον της φαίνεται να βρίσκεται στην Championship. Αναιμική η εκτός έδρας παρουσία της, όπως και η επίθεσή της, με μόλις δύο γκολ ενεργητικό στα έξι τελευταία.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Φυσικά στο χέρι της Τσέλσι η νίκη, με τον άσο να βρίσκεται στο ένα και… τίποτα. Οι γηπεδούχοι δε βγάζουν μεγάλα σκορ, ενώ θα έχουν το μυαλό τους και στην κόντρα του Οπόρτο, συνεπώς, ο άσος σε συνδυασμό με το under 3,5, αποκτά νόημα για τα προγνωστικά μας στο 1.87.

Σοκ με Λεβαντόφσκι

Η πλέον άτυχη αυτής της διακοπής, παγκοσμίως, μάλλον είναι η Μπάγερν. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, είδε τον σούπερ σταρ της, Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι, να τραυματίζεται σε αγώνα της Πολωνίας, και να μένει για ένα μήνα εκτός! Μιλάμε για τα 35 εκ των 78 γκολ των Βαυαρών στο πρωτάθλημα, κοντά το 50%… Αυτό που ανησυχεί όμως περισσότερο τους ανθρώπους της Μπάγερν και δη τον Φλικ, είναι η απουσία του από τα ματς με την Παρί.

Ωστόσο, πριν απ’ αυτό, υπάρχει το ντέρμπι με τη Λειψία, όπου μια ενδεχόμενη ήττα θα βάλει φωτιά στο πρωτάθλημα. Πέραν της απουσίας του Πολωνού αρχισκόρερ, ο Φλικ δε θα έχει στη διάθεσή του ούτε τους Μπόατενγκ και Ντέιβις, απουσίες που έρχονται να κουμπώσουν στην, ήδη, κακή άμυνα.

Ένα από τα σημαντικότερα ματς της ιστορία τους, είναι αυτό για τους «ταύρους». Πρώτη φορά έχουν καταφέρει να βάλουν τόση πίεση στην Μπάγερν και να βρίσκονται μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου Απρίλη μήνα. Στην έδρα τους παρουσιάζονται εξαιρετικοί, ενώ βοηθά και η απουσία ευρωπαϊκών αγώνων, ούτως ώστε να προετοιμάζεται καλύτερα με άδεια μεσοβδόμαδα για τα παιχνίδια της Bundesliga.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Στα προγνωστικά, στο άκουσμα της απουσίας του «Λέβα», το διπλό πήρε την ανηφόρα και το αρχικό 2.00 έχει μετατραπεί σε 2.42. Φυσικά, καθοδική η πορεία του άσου, στο 2.77 πλέον. Καλύτερη ευκαιρία δε θα μπορούσε να ζητήσει η Λειψία…

Μονό
13:30
Μίλαν – Σαμπντόρια
1 & under 4,5
1.88
Δυάδα απόδοσης 3.52
13:30
Μίλαν – Σαμπντόρια
1 & under 4,5
1.88
14:30
Τσέλσι – Γουέστ Μπρομ
1 & under 3,5
1.87
Μονό
19:30
Λειψία – Μπάγερν Μονάχου
1
2.77
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις