Δυάδα με φάουλ στο 3.14!

φάουλ

Καλησπέρα κύριοι. Μετά από ένα μικρό διάλειμμα λόγω εθνικών ομάδων, επιστρέφουμε. Σήμερα, θα μπούμε δυναμικά ξανά στα φάουλ όπου θα έχουμε μία δυάδα από τον ελληνικό χώρο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Φάουλ στην Κρήτη

Στην Κρήτη αγωνίζονται ο ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Οι Κρητικοί βρίσκονται σε σοβαρό κίνδυνο, αφού τους χωρίζει μόλις 1 βαθμός από τον απευθείας υποβιβασμό. Οι Κρητικοί παραχωρούν περίπου 18 φάουλ ανά παιχνίδι. Αντιθέτως, τα Γιάννενα είναι πιο άνετα και έχουν αποφύγει τον υποβιβασμό, ωστόσο παραχωρούν και αυτά 19,5 ανά παιχνίδι. Διαιτητής ο Γκορτσίλας με μέσο όρο 41,3 φάουλ ανά παιχνίδι.

Αν και με φοβίζει ότι ο ΠΑΣ είναι βαθμολογικά αδιάφορος, λίγο η κόντρα των δύο ομάδων λίγο η ανάγκη του ΟΦΗ για βαθμούς, λίγο και ο διαιτητής με οδηγεί στην επιλογή του over 38,5.

Λάρισα – Παναιτωλικός

Στο δεύτερο παιχνίδι που μαγνητίζει τα βλέμματα για την παραμονή στη SuperLeague κοντράρονται η Λάρισα με τον Παναιτωλικό. Διαιτητής ο εικονιζόμενος Ευαγγέλου με μέσο όρο 36,47 φάουλ. Οι Θεσσαλοί παραχωρούν 19,5 φάουλ το παιχνίδι ενώ οι Αγρινιώτες 18,09. Εύκολα ή δύσκολα οι Λαρισαίοι θα τα… δώσουν τα χτυπήματά τους, οι Αγρινιώτες είναι πιο «σοφτ» ομάδα και τη φοβάμαι.

Ωστόσο, μετά τη ήττα του ο Παναιτωλικός εντός έδρας από τη Λαμία πιστεύω θα τους κάνει να χτυπήσουν λίγο παραπάνω σήμερα. Επιλογή, δικαιολογημένη και ας είναι ψηλά, το over 40,5 στο σύνολο των χτυπημάτων.

Καλή τύχη και καλό ΣΚ.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Δυάδα απόδοσης 3.14
17:15
ΟΦΗ- ΠΑΣ Γιάννενα
Over 38,5 φάουλ
1.65
19:30
Λάρισα- Παναιτωλικός
Over 40,5 φάουλ
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις