Η BBL γεννά ευκαιρίες

Προγνωστικά μπάσκετ.

Καλημέρα σε όλους. Κακή ημέρα η Τρίτη. Η Μπούργκος έχασε τις βολές στην τελευταία φάση και μαζί με αυτές χάσαμε μετά από μέρες την δυνατή μας πρόταση. Σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ επιστρέφουμε στη αγαπημένη μας BBL.

Σκαϊλάινερς – Κέμνιτζ

Στη Φρανκφούρτη, η Σκαϊλάινερς (10-15) αντιμετωπίζουν την Κέμνιτζ (8-16). Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σερί ήττες με Μπραουνσβάιγκ και Άλμπα. Και στα δύο αυτά παιχνίδια ηττήθηκε με κάτω τα χέρια. Παρ’ όλα αυτά συνεχίζει να διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδο στην οχτάδα.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Από την άλλη, μπαίνει τέλος στο μαρτύριο της Κέμνιτζ, καθώς δίνει το τέταρτο παιχνίδι της τις τελευταίες εννέα μέρες. Δείχνει να έχασε οριστικά τις λιγοστές ελπίδες που είχε για την οχτάδα μετά τις ήττες από Όλντενμπουργκ και Γκέτινγκεν αντίστοιχα.

Οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν στις 6 Δεκεμβρίου με τους Σκαϊλάινερς να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα με 70-83

Προγνωστικά μπάσκετ με combo ποντάρισμα

Στο Λούντβιγκσμπουργκ, η τοπική ομάδα (23-2) αντιμετωπίζει την Μιτελντόιτσερ (7-19). Η Λουντβιγκσμπουργκ πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού. Με δύναμή της την άμυνά της έχει χάσει φέτος μόνο από Μπάγερν και Μέρλινς!

Από την άλλη, όπως έχουμε ξαναγράψει η Μιτελντόιτσερ βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, καθώς βρίσκεται ακριβώς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Έχει πέντε σερί ήττες και σώζεται μόνο και μόνο επειδή οι Ράστα Βέχτα και Γκίσεν έχουν ρίξει λευκή πετσέτα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν στις 23 Ιανουαρίου με την Λούντβιγκσμπουργκ να κερδίζει εύκολα με 80-93.

Εκτίμηση δυάδας: Αδιαφιλονίκητο φαβορί η Λούντβιγκσμπουργκ και οριακό φαβορί οι Σκαϊλάινερς. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα εμπιστευτούμε την νίκη της Λούντβιγκσμπουργκ με το συνολικό under πόντων αγώνα και το over πόντων αγώνα στην αναμέτρηση της Φρανκφούρτης. Αυτή η δυάδα μας δίνει απόδοση υπερδιπλασιασμού.

Δυάδα απόδοσης 2.19
20:00
Σκαϊλάινερς - Κέμνιτζ
Over 147,5
1.46
21:30
Λούντβιγκσμπουργκ - Μιτελντόιτσερ
1 & under 184,5
1.52
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις