Δυάδα… στρίβειν δια του αρραβώνος!

Δυάδα... στρίβειν δια του αρραβώνος!

Την ώρα που έγραφα αυτό το άρθρο είχαν περάσει, άλλες εύκολα και άλλες πιο δύσκολα οι τρείς πρώτες χθεσινές προτάσεις. Έμενε μόνο το ελβετικό ματς το οποίο είτε είχε και αυτό την κατάληξη του ταμείου, είτε όχι συνολικά η μέρα θα άφηνε κέρδος στην τσέπη μας και αυτός είναι ο βασικός μας σκοπός!

Για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησα τούτη την στήλη θα επιλέξω μια δυάδα. Γενικότερα το αποφεύγω, δεν είναι αυτό που λένε “φαν” των δυάδων, τριάδων και λοιπών συστημάτων, διότι πιστεύω ότι μόνο τα μονά στοιχήματα σε βάθος χρόνου αν έχεις τις σωστές επιλογές θα σου αφήσουν κέρδος.

Και γιατί δυάδα σήμερα; Θεωρώ ότι τα βασικά line που έχουν τα ματς που επέλεξα, ενώ στατιστικώς δικαιολογούνται, υπάρχει κάτι που με κρατάει από το να τα παίξω σε αυτά τα line, δεν τα απορρίπτω όμως εντελώς και τα μειώνω κατά ένα κόρνερ και τα δύο, στρίβειν δια του αρραβώνος δηλαδή, όπως θα έλεγε και ο μεγάλος Ντίνος Ηλιόπουλος  στην ταινία ο Ατσίδας. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνουμε μια δυάδα με αξιοπρεπή απόδοση.

Πάμε για αρχή στην Ekstraklasa Πολωνίας όπου η Σλασκ Βρότσλαβ υποδέχεται την Κρακόβια. 5,5 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Σλασκ Βρότσλαβ εντός έδρας, 9,4 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια στην έδρα της. 5,64 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Κρακόβια εκτός έδρας, 11,91 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της εκτός έδρας. Στα play offs πρωταθλήματος και οι δύο με την Σλασκ να κυνηγάει το ευρωπαϊκό εισιτήριο με περισσότερες αξιώσεις από ότι η αντίπαλος της. Η ισοπαλία δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες και αναμένω δυνατό ματς με ρυθμό και πολλές επιθέσεις. Επιλογή μας το οver 9,5 σύνολο κόρνερ.

Επόμενο ματς από την  από την Primeira Liga της Πορτογαλίας, μεταξύ της Μπράγκα και της Γκιμαράες, στο υπέροχο όσο και περίεργο γήπεδο της ομώνυμης πόλης. 7,3 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Μπράγκα εντός έδρας, 12 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια στην έδρα της. 8,3 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Γκιμαράες εκτός έδρας, 12,5 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της εκτός έδρας. Η Μπράγκα είναι σε θέση Ευρώπης και η Γκιμαράες θέλει φυσικά να την πλησιάσει. Ματς τελευταίο χαρτί για την Γκιμαράες αν θέλει να μείνει εντός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, περιμένω να έχουμε αρκετές επιθέσεις με πολλά κόρνερ. Επιλογή μας και εδώ το οver 9,5 σύνολο κόρνερ.

Δυάδα (απόδοσης 2.54)

20:00 Σλασκ – Κρακόβια: Over 9,5 κόρνερ (1.66)

23:00 Μπράγκα – Γκιμαράες: Over 9,5 κόρνερ (1.53)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις