Πότε βγαίνουν οι άδειες, ποιες νέες στοιχηματικές μπαίνουν

Πότε βγαίνουν οι άδειες, ποιες νέες στοιχηματικές μπαίνουν

Αντίστροφη μέτρηση για τις άδειες των στοιχηματικών εταιρειών. Η διοίκηση της Επιτροπής Παιγνίων αποφάσισε να ορίσει ως deadline την 30η Απριλίου 2021, για την κατάθεση όλων των δικαιολογητικών για μόνιμες άδειες online τυχερών παιχνιδιών από τους ενδιαφερόμενους. Μετά την κατάθεση των δικαιολογητικών, η ΕΕΕΠ έχει περιθώριο δύο μηνών να εγκρίνει τους φακέλους ενώ σε όποιον δεν έχει απαντήσει μέσα στο δίμηνο ο φάκελος απορρίπτεται. Με την έγκριση του φακέλου, ο κάθε υποψήφιος θα πρέπει να καταθέσει εγγυητική ύψους 500.000 ευρώ.

Εκτιμάται πλέον ότι οι πρώτες μόνιμες άδειες online τυχερών παιγνίων θα δοθούν μέσα σε Μάιο και Ιούνιο, άρα πριν το Euro που οι στοιχηματικές… περιμένουν πώς και πώς.

Η ανοδική πορεία της αγοράς αυξάνει το ενδιαφέρον των εταιρειών για τα online τυχερά παιχνίδια στην Ελλάδα με ελληνικές και ξένες εταιρείες να διεκδικούν μερίδιο της αγοράς.

Στις εταιρείες που ήδη έχουν αναφερθεί ότι θα αιτηθούν άδειας προστίθενται και άλλοι οργανισμοί από το εξωτερικό, όπως η βουλγαρική EFbet, η PariMatch από την Ουκρανία και η Superbet από την Ρουμανία. Μέχρι τώρα 19 εταιρείες συνολικά έχουν ξεκινήσει να καταθέτουν δικαιολογητικά αδειοδότησης, για μόνιμες άδειες, και από αυτές τρεις είναι νεοεισερχόμενους, οι Fonbet, Bettson και N1.

Ποιοι έχουν καταθέσει αιτήσεις για άδειες

Μέχρι σήμερα τη διαδικασία αδειοδότησης έχουν ξεκινήσει οι εταιρείες Netbet, Pamestoixima, Stoiximan, Stoiximan θυγατρική, Betshop, Winmasters, Interwetten, Goalbet, Sportingbet, Bet365, Novibet, Gamart, Pokerstars, BetRebels, Championsbet, Bwin, Sportingbet, Vistabet, Fonbet, Bettson και N1.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις